Trabzon'dan olay 3 Temmuz açıklaması

Trabzonspor, şike operasyonunun başlangıcı olan 3 Temmuz'da açıklama yayınladı.

Trabzon'dan olay 3 Temmuz açıklaması
Trabzon'dan olay 3 Temmuz açıklaması
GİRİŞ 03.07.2016 01:24 GÜNCELLEME 03.07.2016 01:24
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, şike operasyonunun başlangıcı olan 3 Temmuz'un yıldönümünde " 3 Temmuz! Beyaz taktik tahtalarına yazılan kara tiyatrolar" başlıklı bir açıklama yayınladı.

İŞTE TRABZON'UN AÇIKLAMASI

"3 Temmuz; Türk futbolunun birikmiş kirliliğinin patlamasıdır. Güzel oyunu, kötü adamların getirdiği son noktadır.

Aslında futbolun kirlerinden arınıp daha sağlam adımlarla geleceğe yürümesi için fırsat olacak bir olayın ne yazık ki üstü örtülmüştür. Dünden bugüne, tepeden tırnağa kaybeden, takım ayırmaksızın Türk futbolu olmuştur.

Oysaki futbolumuz, 'tarla' niyetine sürülen yeşil sahalardan, çift dikiş atılan formalardan, temellerimize eksik malzeme koyan inşaat işçilerinden, beyaz taktik tahtalarına yazılan kara tiyatrolardan, 'sakat' oyuncu raporlarını verenlerden, takımına güvenmeyip rakip takımdaki futbolcuyu ayartanlardan temizlenseydi 'marka değeri' denilerek içi boşaltılan oyunumuz bambaşka bir noktada olacaktı.

Evet bugün daha kötü bir yerdeyiz. Hepimiz biliyoruz ki halının altına süpürülen kirler, sümen altı edilen sorunlar çözülmediği, futbola ahlak ve adalet gelmediği sürece daha da kötüye sürükleneceğiz.

En yakın örnek, Milli Takımın Avrupa'daki başarısızlığıdır. Sonucu en acı haliyle hem içeride hem de dışarıda gördük, göreceğiz! 3 Temmuz'la ortaya çıkan hastalık tedavi edilmeyince futbolumuzun her tarafına yayılmış, kansere dönüşmüştür. Böylece rekabet ve kalite ortadan kalkmış, futbola olan güven azalmıştır.

Son olarak diyoruz ki! Trabzonspor camiası temiz futbol ve güzel oyun için mücadelesini hukuki ve meşru zeminde sonuna kadar arayacaktır. Bu yüzden, bu oyunu gerçekten sevenleri bir kere daha düşünmeye davet ediyoruz.

Kuzey unutmadı, unutmayacak. Hep hatırlayacak, hatırlatacak! Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR 12
  • OFLU 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar ne ortaya konan bir tespite hala istanbul azizleri cevap verebiliyor ya ,,,demek ki,,,iş zor,,, ey azizler türk futbolunun bulunduğu durumdan memnunmusunuz????herhalde değilsiniz....,,,memmnunsanız zaten size laf yok,,,,,,ne diyelim ,,,,kuzey her zaman tertemiz ve başı dik olacak ,,,,,bu da bir gerçek,,,,alındaki kara leke olanlar da hep zelil olacak,,,bu da realite kabul edin etmeyin bu böyle.
    Cevapla
  • TSli 7 yıl önce Şikayet Et
    nerde sunulamadi be uefa şike var demedi mi
    Cevapla
  • kadıköyAnadolu 7 yıl önce Şikayet Et
    beter olun paralelin uşakları nerde savcılar polisler çok bilmiş onuda açıkla boş boğaz size yeterki gelsin haramda olsa gelsin bana bak uyanık birtane atfedilen suçun delili sunulamadı burda demogoji yapma bugün bulunduğunuz durum Allahın size cezası
    Cevapla
  • yörükefe 7 yıl önce Şikayet Et
    3 temmuz 3 temmuz diye diye battın gidiyorsun hala uyanamadınız trabzonspor yönetimi
    Cevapla
  • semihhhhhhhh 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter ol tr spor. Gs ve parelel çete ile yaptığınız tezgahı hâlâ devam ettiriyorsunuz. Kendi kurgunuza kendiniz inanmaya başladınız. Battıkça battınız. Battıkça da yalanınıza sarıldınız. İyi geceler...
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    şunuda unutmayın 3 temmuz sürecindeki savcılar ve polisler şimdi nerdeler
    Cevapla
  • 2M 3G 7 yıl önce Şikayet Et
    kuzey pensilvanya da unutmadi :))) baska malzemeniz de yok ya ne kotu dimii...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle