Trabzonspor'da Douglas ve Cavanda açıklaması

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, zor şartların altından kalkacaklarını ve Trabzonspor'un layık olduğu yere geleceğini söyledi.

Trabzonspor'da Douglas ve Cavanda açıklaması
Trabzonspor'da Douglas ve Cavanda açıklaması
GİRİŞ 23.06.2016 14:05 GÜNCELLEME 23.06.2016 14:05

Meriç, yaptığı açıklamada, transferde hareketliliğinin başladığını ve planları çerçevesinde çalışmalarının yürüdüğünü belirtti.

İlk olarak Arjantinli oyuncu Luis Ibanez ile görüşmelere başladıklarını borsaya bildirdiklerini ifade eden Meriç, görüşmelerin olumlu geçtiğini anlattı.

Düşündükleri oyuncuların bir kısmını Slovakya'da yapacakları ilk kampa yetiştirmeye çalıştıklarını dile getiren Meriç, "Belirlediğimiz oyuncularla görüşmelerimiz olumlu devam ediyor. İlk kampa yetiştirebildiğimiz kadar oyuncuyu yetiştireceğiz ama ikinci kampa transferlerle tam kadro başlayacağız. Ersun hoca da bu konuda çok memnun, istekli. Ekip koordineli çalışıyor, güzel gidiyor. Bir planlama yapıldı ve o çerçevede işleri yürütüyoruz." diye konuştu.

"Başka alternatifimiz yok"

Meriç, göreve gelirken işlerinin zor olacağını bildiklerini kaydederek, "Başkanımız da bu işin hem mali hem de sportif açıdan ne kadar zor olduğunu bildiğini söylemişti. Şimdiki yönetim, başkan kendisini ispatlamış başarılı iş adamları. Bu zor işin altından kesinlikle kalkacağız. Herkesin gönlü rahat olsun. Trabzonspor, layık olduğu yere gelecek. Başka alternatifi yok." ifadelerini kullandı.

Kulübe gelir sağlamak için ciddi gelir getirici projelerinin olduğunu ve bu konuda adımlar attıklarını anlatan Meriç, "Önümüzdeki yılın bu seneden mali açıdan daha rahat olacağına inanıyoruz. Sonrasında da inşallah sportif başarı gelecek." diye konuştu.

Douglas ve Cavanda'ya teklif

Meriç, satılacak oyuncular konusunda da adımlar attıklarını belirtti. Mevcut tabloya göre oyuncu almak için satmaları gerektiğini ifade eden Meriç, "Douglas ve Cavanda konusunda olumlu gelişmeler var. Bu konuda da yakın zamanda netleşme olabilir." şeklinde konuştu.