Trabzonspor'da Erkan ve İshak kararı!

Trabzonspor yönetimi, Erkan Zengin ve İshak Doğan için gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye karar verdi.

Trabzonspor'da Erkan ve İshak kararı!
Trabzonspor'da Erkan ve İshak kararı!
GİRİŞ 20.06.2016 12:46 GÜNCELLEME 20.06.2016 12:46

Trabzonspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği sol kanat oyucusu İshak Doğan için kulübe ciddi tekliflerin geldiği ve yönetimin bu teklifleri değerlendirmeye alacağı bildirildi. Geride kalan sezonu Eskişehirspor'da kiralık olarak geçiren İshak Doğan için Kardemir Karabükspor'un da devrede olduğu ve bu transferi sonuçlandırmak istediği belirtildi.

Bordo mavililerde kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Erkan Zengin için de tekliflerin olduğu ve yönetimin belirlediği düzeyde bir teklif gelmesi durumunda bu transfere de onay verileceği ifade edildi.

ALİ RIZA EGEMEN: "HATALARI TEKRARLAMAK İSTEMİYORUZ"

Trabzonspor Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Egemen, aldığı ücretin hakkını sonuna kadar verecek oyuncu transfer etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Egemen, önceki dönemlerde yapılan transfer hatalarını tekrarlamak istemediklerini söyledi. İsme göre değil, yeteneğe göre transferler yapacaklarını ifade eden Egemen, "Trabzonspor'a hizmet edecek, aldığı ücretin hakkını sonuna kadar verecek oyuncuları belirledik. Kimse bizden isim yapmış oyuncu transferi beklemesin" dedi. Trabzon'un gerçek bir futbol kenti olduğunu söyleyen Egemen, şöyle devam etti:

"TARAFTARIMIZ İÇİN UĞRAŞIYORUZ"

"Şehir adeta futbol ile yaşıyor. Bütün taraftarlarımız Trabzonspor ile nefes alıp, onunla mutlu oluyor. Bunları görüyoruz ve taraftarımız için büyük uğraş veriyoruz. Kimse merak etmesin. Özlenen futbolu sunacak oyuncuları kadromuza katmak için çalışmalarımız sürüyor."

TRANSFERLER İLK KAMPA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Bu arada yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kampı için 3 Temmuz'da Slovakya'ya gidecek olan Trabzonspor, dış transferde yapacağı takviyelerin yarısını ilk kampa kadar sonuçlandırmak istiyor. Bordo mavililerde iç transferde bu haftadan itibaren önemli gelişmelerin yaşanacağı belirtilirken, dış transferlerin yarısının da Slovakya kampına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Trabzonspor, 28 Temmuz'da Macaristan'da başlayacak olan ikinci etap kampına ise yapılacak transferlerin de katılımıyla tam kadro gitmeyi hedefliyor.