Yanal transfere onay verdi! 'Tam bize göre'

Belçika ile Norveç arasındaki maçı izleyen teknik direktör Ersun Yanal, “Lukaku sol bekteki sıkıntıyı ortadan kaldırır” raporunu verdi.

Yanal transfere onay verdi! 'Tam bize göre'
Yanal transfere onay verdi! 'Tam bize göre'
GİRİŞ 08.06.2016 10:09 GÜNCELLEME 08.06.2016 10:09

Emre Taşdemir için Bursaspor'un Yusuf Erdoğan ve 2 milyon euro'da diretmesi üzerine bu transferi askıya alan bordo-mavili yönetim, rotasını Belçika'ya çevirdi. Daha önce scout ekibinin takibe aldığı Jordan Lukaku'yu Belçika Milli Takımı forması altında Norveç ile oynanan hazırlık maçında bir kez daha izleyen teknik direktör Ersun Yanal'ın, "Tam bize göre" raporunu yönetime verdiği belirtildi. Yanal'ın yönetime, "Lukaku sol bekteki sıkıntıyı ortadan kaldırır. Mutlaka kadromda onu görmek istiyorum. Şartları zorlayalım" söyleminin ardından harekete geçildiği öğrenildi.

Bir yıllık daha sözleşmesi var

Yönetimin, 21 yaşındaki futbolcu için 2 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi. Oostende ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan yetenekli oyuncunun da takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Everton'da oynayan ünlü forvet Romelu Lukaku'nun kardeşi olan genç futbolcu için bizzat Başkan Muharrem Usta'nın devreye girebileceği vurgulanıyor.