Bir yılda 32 milyon euro değer kaybetti

Spor Toto Süper Lig’de beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor bir yılda 32 milyon Euro değer kaybetti.

Bir yılda 32 milyon euro değer kaybetti
Bir yılda 32 milyon euro değer kaybetti
GİRİŞ 06.06.2016 15:45 GÜNCELLEME 06.06.2016 15:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

132 milyon Euro’dan 80 milyon Euro’ya gerileyen bordo-mavililer’de en büyük değer kaybı ise 14 milyon Euro’dan 5 milyon Euro’ya gerileyen Cardozo’da yaşandı.

Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda büyük bir çöküş yaşayan Trabzonspor, 2015-16 sezonunda tarihinin en kötü günlerini yaşadı. Bordo-mavililer kara sezon olarak adlandırdığı sezonda, ligin alt sıralarına doğru gerilerken, takımın piyasa değerinde de büyük bir düşüş yaşandı. Karadeniz ekibinin içinde bulunduğu sportif durum futbolcuların piyasa değerlerine de yansıdı. transfermarkt.com.tr verilerine göre Trabzonspor’un önemli isimleri değer kaybetti.

Trabzonspor’da en büyük değer düşüşü yaşayan oyuncuların başında ise Paraguaylı oyuncu Oscar Cardozo geldi. 14 milyon Euro’ya kadar değeri bulunan oyuncu 5 milyon Euro’ya gerileyerek 9 milyon Euro değer kaybetti ve Trabzonspor’un en çok değer kaybı yaşadığı oyuncu oldu. Kaptan Onur Kıvrak’ın ise 11 milyon Euro’yu bulan değeri sezonun bitmesiyle 7 milyon 500 bin Euro’ya geriledi.

YORUMLAR 5
  • muho 7 yıl önce Şikayet Et
    Fb nin dusurulmedigi bir ligde ts hep olacak
    Cevapla
  • Körfez 7 yıl önce Şikayet Et
    trabzon şehrinin yıllık bütçesi kadar zarar...32 milyon euro ya neler yapıalabilir trabzona,kaç cami okul hastane park bahçe ???
    Cevapla
  • 1299 7 yıl önce Şikayet Et
    ligten ihrac edilmesi gereken bi takim.
    Cevapla
  • Osman Keleş 7 yıl önce Şikayet Et
    senide ihraç etmek gerek
    Cevapla
  • TSli 7 yıl önce Şikayet Et
    sen mi kara veriyorsun
    Cevapla