İsmailağa tarikatındaki Aykut Demir'e Yanal şoku!

Ersun Yanal, yardımcıları aracılığıyla futbolcuları tek tek arattırarak sakal bırakanların sakallarını kestirmesini istedi.

İsmailağa tarikatındaki Aykut Demir'e Yanal şoku!
İsmailağa tarikatındaki Aykut Demir'e Yanal şoku!
GİRİŞ 01.06.2016 10:28 GÜNCELLEME 01.06.2016 10:40
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Ligde sezonu beklentilerin çok uzağında tamamlayan ve takımın başına 3. kez Ersun Yanal’ı getiren Trabzonspor’da, 55 yaşındaki başarılı teknik adamın etkisi hissedilmeye başladı. Yanal’ın, sakallı futbolcuların sakallarını kestirmesi talimatını verdiği öğrenildi.

Yanal’ın, özellikle sakal bırakan her kim olursa olsun, sakallarını kestirmesi talimatını ilettiği ifade edildi. Bordo-Mavili futbolcuların da bu isteğe olumlu yanıt verdiği belirtildi. Buna göre; başta Aykut Demir olmak üzere, Mehmet Ekici, Mustafa Yumlu, Onur Kıvrak, Güray Vural, Musa Nizam ve Zeki Yavru’nun sakallarını kesecekleri bildirildi. 

2. CAVCAV VAKASI 

Fırtına’nın teknik direktörü Ersun Yanal’ın, oyuncularından sakallarını kesmesini istemesi, akıllara G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav’ın da futbolcularına 2 sezon önce benzer bir talimat vermesini getirdi. Cavcav, karşılaşmalara sakallı çıkan futbolculara 25 bin TL ceza kesilmesini istemişti. Başkent ekibinin oyuncuları da gelen bu talimat doğrultusunda o dönem Karabük’le oynanan maça sakalsız çıkmıştı

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 54
  • Ahmet Candemir 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal, fenerbahçe de Meireles in sakalına neden karışmadın...
    Cevapla
  • Celalettin 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Saç-Sakalı bırakta futbola bak
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişi kupalarla dolu çok kaliteli kulüpler transfer etmek için sıraya girdiği teknik direktörü n emrini yerine getirilmesi gerekir tabiki Ulan sen sen milletin dinini sakal düşmanlığını bırak beceremediği n işini yap Trabzon küme düşme z se bu sene iyi
    Cevapla
  • Artuk 7 yıl önce Şikayet Et
    Yuh be, memleketi din düşmanları sarmış. Bu kafayla bizden koca bir hiç olur. Trabzonspor yönetimi gerekeni yap.
    Cevapla
  • Kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam din düşmanı her gittiği yerde İslama yakın futbolcuları kadroda tutmuyor trabzonspor buna izin vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle