Yanal Trabzonspor'a imzayı attı! İşte ilk sözleri

Trabzonspor'da anlaşmaya varılan teknik direktör Ersun Yanal, düzenlenen imza töreni ile sözleşme imzaladı.

Yanal Trabzonspor'a imzayı attı! İşte ilk sözleri
Yanal Trabzonspor'a imzayı attı! İşte ilk sözleri
GİRİŞ 25.05.2016 14:39 GÜNCELLEME 25.05.2016 17:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, yapımı devam eden Akyazı Arena’da başkan Muharrem Usta ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçti. Yanal, imzayı atarken iki isim de önemli açıklamalarda bulundu.

Söze başkan Muharrem Usta başlarken, Yanal dönemi ve yeni tesislerin Trabzonspor adına artık bir dönüm noktası olacağına dikkat çekti.

Usta’nın ifadeleri şöyle;

“Bugün Trabzonspor için tarihi bir gün. Olağanüstü bir tesise kavuşuyoruz. Ersun Yanal ile yeni bir heyecanın eşiğindeyiz. Önümüzdeki sezona yeni stadımıza gireceğiz. Sorunlar çözüldü, herkese teşekkür ederim. İçeride harika bir çalışma var. Artık kafamızda soru işareti yok. Gelecek sezona Akyazı Arena’da 2 haftalık gecikmeli başlayacağız. Çünkü seyircisiz oynama cezamız var. O nedenle yeni stadımıza taraftarımız olmadan başlamak istemiyoruz. Bu tesisle birlikte birbirimize söz verip, Trabzonspor’un geleceğini inşaa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasını istiyorum.”

ERSUN YANAL’IN AÇIKLAMALARI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da imza sonrasında adımlarını yavaş yavaş atacaklarını, hiçbir şeyin bir anda olmayacağını belirtti. Yanal camiayı birlik olmaya davet ederken şu sözleri söyledi:

“Trabzonspor’un değerleri hepimizin malumu. Bu değerleri çok iyi biliyorum. Dip yapmış Trabzonspor’u nereye götüreceğimizi çok iyi biliyoruz. İhtiyaçlar var. Şimdi çalışma zamanı… Trabzonspor hangi şartlarla çalışacağını iyi biliyor. Her şey birden olmayacak. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Trabzonspor’un bundan sonra yapacaklarını sağlam adımlarla atan bir takım yaratmak istiyoruz. Sağlıklı bir yapı kuracağız. İstediği sonuçlar alabilmek için çatısını doğru kuran bir takım olacağız. Bize zaman lazım.”

YORUMLAR 1
  • Sırfağalı 7 yıl önce Şikayet Et
    bu usta baskanlık seciminde lucesku'yu getirecekti ne oldu? ersun yenal daha önce trabzona ne verdi şimdi ne verecek. bu takımı gunu kurtarmak için kuruyorlar ama olsun. bunada trabzon taraftarı ses çıkarmıyor. demekki her hafta 6-7- yemekten hoşlanıyorlar. hadi hayırlısı bakalım. bekleyip göreceğiz.
    Cevapla