Trabzonspor'da 9 futbolcu gönderiliyor!

Yeniden yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor'da düşük performansı ve disiplin sorunları nedeniyle 9 ismin gönderilmesine karar verildi.

Trabzonspor'da 9 futbolcu gönderiliyor!
Trabzonspor'da 9 futbolcu gönderiliyor!
GİRİŞ 19.05.2016 11:20 GÜNCELLEME 19.05.2016 13:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yaşanan büyük hayal kırıklığının adından teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getiren Trabzonspor'da yeni sezon için düğmeye basıldı.

Tecrübeli hocanın, kalmasını istediği ve gitmesine onay verdiği isimlerden oluşan bir listeyi yönetim kuruluna takımda sunduğu öğrenildi. Bordo-Mavililer, Douglas'ın satışı için Sporting Lizbon ile büyük oranda anlaşmaya varırken, sözleşmeleri sona eren Fatih ve Marin'in yanı sıra Salih Dursun ve Mustafa Yumlu ile de yollar ayrılacak.

Geride kalan sezonda performansları tartışılan ve kulüple icralık olan Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz ile ilgili olarak da gelecek olan tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.

Gelecek sezonki bütçenin oldukça düşük seviyede tutulacak olması nedeniyle yılda 2 milyon 500 bin Euro kazanan Cardozo da kulüp çıkarları doğrultusunda satılacak. Erkan Zengin konusunda ise belirsizlik hakim.

ERKAN ZENGİN AİLESİYLE GÖRÜŞÜP KARAR VERECEK

Yıldız futbolcunun daha önce çalıştığı Ersun Yanal ile görüştüğü ve "Takımdaki geleceğimle ilgili olarak ailemle bir karar vereceğim" dediği belirtildi. Ayrıca beklenen performansı gösteremeyen yedek kaleci Esteban'ın da gönderilmesine karar verildi.

Devre arasında pilot takımdan kiralanan Akakpo'nun ise takımda tutulması bekleniyor. Ersun Yanal'ın son haftalarda yıldızı parlayan genç futbolcuları takımda düşündüğü de gelen bilgiler arasında.

ONA DA ÇİN GÖZÜKÜYOR

Bu sezon beklenen performansın çok altında kalan Oscar Cardozo için yönetim kulüp arayışına başladı. Paraguaylı forvete Çin kulüplerinin ciddi teklifler yaptığı ifade ediliyor...

YORUMLAR 6
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    bence yönetim ve ersun yanal gitsin.haciosmanoglu döneminden daha kötü dönem.en azından adam kulüp çıkarlarını savunuyor du.üstelik disiplin sorunu da yoktu.
    Cevapla
  • a can 7 yıl önce Şikayet Et
    miharrem ne nereye gidecen ...
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    toprlanır sorun olmaz
    Cevapla
  • yüksel 7 yıl önce Şikayet Et
    yillar gecti bosuna... vay trabzonum...bu hallere düsürenlari mevlaya havale ediyorumm..
    Cevapla
  • fan etik 7 yıl önce Şikayet Et
    bu takım düşmeye layık seneye düşün inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle