Egemen Korkmaz geri dönüyor!

Trabzonspor'da göreve başlayan Ersun Yanal eski öğrencisi Egemen Korkmaz'la el sıkıştı.

Egemen Korkmaz geri dönüyor!
Egemen Korkmaz geri dönüyor!
GİRİŞ 18.05.2016 11:54 GÜNCELLEME 19.05.2016 14:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına erkenden başlayan Ersun Yanal'ın listesi oldukça kabarık. Hemen hemen her bölgeye transfer düşünen Ersun Yanal, ilk olarak saha içinde ve saha dışında kavgaların bitmediği bordo-mavili takıma ağabeylik yapacak tecrübeli isimlere yöneldi.

Bonservisini alıp gelecek

İsviçre ekiplerinden FC Will 1900 forması giyen Egemen Korkmaz ile görüşen Ersun Yanal 33 yaşındaki futbolcudan olumlu yanıt aldı. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Egemen'in İsviçre ekibinden ayrılmak istediği ve menajeriyle bonservisini alması için bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Kaptan olmak istedi

Trabzonspor ile her konuda anlaşmaya varan Egemen Korkmaz'ın tek korkusu ise Fenerbahçe forması giydikten sonra tekrar döneceği şehirde tepki görmesi. Ersun Yanal ve Başkan Muharrem Usta'nın bu konuda tecrübeli futbolcuya güvence verdikleri belirtilirken Egemen'in Onur'la birlikte kaptanlık pazubandını taşıyan isimlerden biri olma sözü istediği öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yardımcı antrenör olarak mı gelecek?
    Cevapla
  • Ts li 7 yıl önce Şikayet Et
    50. Yılda da olmaz bu iş. Bu futbolcularla olmaz olamaz olmayacaktır. Yazık yazık yazık...
    Cevapla
  • Volkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar biraz sabır desdek göreceksiniz çok ii takım olacaz biz tez canlıyı z kulübün ağırlığını kaldıracak birisi kim gelirse olmaz diyoruz yeter desek olalım
    Cevapla
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Yine ayni hikayeler senoryalar basliyor, ulan hic mi scout ekibiniz yok, ulan milyarlarca paraniz var, gece gunduz gelecegin yildizlarini kesfedin, komsularimizda hirvat bosnadan gelecegin yildizlarini kapmaki icin savas verirler, bizimkiler egemeni yaslanmis paslanmis adami alirlar, scout ekibiniz liste vermez mi? Bakmaz misiniz? Alt yapiniza koyun ya yabancilari egitin yetistirin ve oynatin, reziller sizi tum turk takimlar icin gecerli bu!!
    Cevapla
  • bence gelsin 7 yıl önce Şikayet Et
    bence gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle