Trabzonspor hepsini satış listesine koydu!

Trabzonspor yönetiminin, kadroda yer alan tüm yabancı futbolcularına gelebilecek teklifleri değerlendireceği bildirildi.

Trabzonspor hepsini satış listesine koydu!
Trabzonspor hepsini satış listesine koydu!
GİRİŞ 06.05.2016 15:10 GÜNCELLEME 06.05.2016 15:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TEMEL KADRO KURULACAK

Bu sezon da tüm hedeflerinin uzağında kalan Trabzonspor, kadrosunda bulunan yabancı oyunculardan da beklenilen verimi alamadı. Tüm yabancı futbolcuları için yapılacak teklifleri değerlendirilecek olan bordo mavili kulüp, gelecek sezon için yeni bir yapılanmayla şampiyonluk kadrosunun temellerini kurmayı planlamaya başladı. Yönetimin kulübün çıkarları doğrultusunda yabancı futbolculara gelen teklifleri ele alacağı, uygun gördüklerini kabul edeceği belirtildi.

CARDOZO'YA DA YEŞİL IŞIK

Trabzonspor'un yapancı oyuncuları içinde yer alan futbolculardan özellikle Cardozo ve Cavanda'nın birçok kulübün transfer gündeminde olduğu öğrenildi. Bordo mavili yönetimin şartların oluşması durumunda Cardozo ve Cavanda'nı transferine yeşil ışık yakacağı ifade edildi. 

MUSTAFA YUMLU'NUN DURUMU BELİRSİZ

Yönetimin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mustafa Yumlu ile ilgili olarak aceleci davranmak istemediği dile getirildi. Yönetimin Mustafa Yumlu hakkındaki kararı yeni teknik heyete bırakacağı öğrenildi.

GENÇLERE GÜN DOĞDU

Süper Lig’de kalan haftalarda genç oyunculara daha fazla şans vermeyi planlayan Trabzonspor’da Muhammet Beşir ile Abdülkadir Ömür, Çaykur Rizespor karşısında forma giymek istiyor. Sadi Tekelioğlu döneminde A takıma kazandırılan, ligde ve kupada 10 maçta forma giyip 3 gol kaydeden Muhammet Beşir, Çaykur Rizespor karşısında teknik direktör Hami Mandıralı’nın forma vermesi durumunda kendisine verilebilecek şansı iyi kullanmak istediğini söyledi.

FORMA BEKLİYOR

‘Türk Messi’ yakıştırılması yapılan bordo mavililerin bir diğer genç oyuncusu Abdülkadir Ömür'de Çaykur Rizespor'la pazar günü oynanacak maçta Süper Lig’deki ilk maçına çıkmak istiyor. İki defa forma şansı bulduğu Türkiye Kupası’nda taraftarın dikkatini çeken isimlerden olan Abdülkadir, forma bekleyen isimler arasında yer alıyor.

GOL YOLLARINDA ETKİSİZ KALDILAR 

Spor Toto Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Trabzonspor, gol yollarında da üretkenlik gösteremedi. Oscar Cardozo ve Muhammet Demir gibi önemli gol ayakları bulunmasına rağmen bu sezon skor üretmekte zorlanan bordo mavililer, son 4 maçta sadece 2 gol kaydederek etkisiz kaldığını gösterdi. Trabzonspor, geride kalan 31 haftada 34 golle ligdeki gol sıralamasında 14’üncü sırada yer aldı.

YORUMLAR 3
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    kendi hallerine bakmıyorlar bir de sivasa semirtip duruyorlar. kümeye gidecekler haberleri yok. anadolu takımından farkı kalmadı bunların.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    valla önceki yorumcu haklı.hala riskli bölgeden kurtulamadıki gençlere şans versin.
    Cevapla
  • ts li 7 yıl önce Şikayet Et
    ne gençleri oynatması arkadaş. daha kümede kalmayı garantiledi mi ki. bu hafta rizeye yenilirsek ve kayseri de gaziantepi yenerse görürsünüz o zaman genci yaşlıyı.
    Cevapla