Trabzonspor'dan flaş Erkan Zengin açıklaması

Trabzonspor'da takımdan ayrı çalışmaları yönünde karar alınan 6 oyuncudan, sadece Erkan Zengin'in antrenmanlara katılmadığı bildirildi.

Trabzonspor'dan flaş Erkan Zengin açıklaması
Trabzonspor'dan flaş Erkan Zengin açıklaması
GİRİŞ 03.05.2016 14:26 GÜNCELLEME 03.05.2016 15:04

Erkan'ın sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi konusunda bir anlaşma sağlanamadığını ve görüşmelerin o noktada kaldığını ifade eden Büyükaydın, "Erkan Zengin antrenmanlara katılmıyor. Sağlık raporu aldığı kulübe bildirildi ancak rapor henüz elime ulaşmadı. Oyuncunun İsveç Milli Takımı'na gitme durumu var. Gelişmeleri bekleyeceğiz." dedi.

"Geçmişe dönük borçların kapatılması için de uğraş veriyoruz"

Büyükaydın, Erkan'ın alacaklarına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonuna müracaat ettiği yönündeki iddialar konusunda, "Kulübe henüz gelen bir tebliğ yok. Bizim futbolculara geçmiş dönemden kalan borçlarımız var. Görev süremizdeki alacaklarına ilişkin ödemeleri düzenli şekilde yaptık. Hiç ödeme yapmıyoruz gibi bir durum yok. Oyuncuların çoğunun geçmişten kalan ödemeleri bekliyor. Geçmişe dönük borçların kapatılması için de uğraş veriyoruz." diye konuştu.

"Erkan Zengin Trabzonspor'un futbolcusudur"

Erkan Zengin'e bazı kulüplerin talip olduğu yönünde medyada yer alan haberlerle ilgili de Büyükaydın, "Erkan Zengin Trabzonspor'un futbolcusudur. Bu konuda bize gelen bir şey yok." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA