Trabzonspor'da Özer Hurmacı krizi! Zorla...

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 6 futbolcudan biri olan Özer Hurmacı, bu karara tepki gösterdi ve zorla antrenmana çıktı.

Trabzonspor'da Özer Hurmacı krizi! Zorla...
Trabzonspor'da Özer Hurmacı krizi! Zorla...
GİRİŞ 26.04.2016 16:01 GÜNCELLEME 26.04.2016 16:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başkan Muharrem Usta'nın, "Fenerbahçe maçı sonrası radikal kararlar alacağız" ifadesinin ardından harekete geçen yönetim, Özer, Erkan, Marin, Fatih, Sefa ve Cavanda'yı kadro dışı bıraktı ve karar adı geçen futbolculara tebliğ edildi.

Ancak bu isimler arasında yer alan ve bu sabah basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışma öncesinde takımdan ayrı olarak çalışması istenen Özer Hurmacı karara tepki gösterdi. Kadro dışı bırakılmasını gerektirecek bir durum olmadığını ifade eden Özer, iddialara göre antrenmana çıkmakta ısrarcı davranarak çalışmalara katıldı.

YORUMLAR 9
  • ada 7 yıl önce Şikayet Et
    ilginç
    Cevapla
  • Ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu şu demektir...''Siz kimsiniz?'' meydan okumadır.Ne kadar futbol boş muhabbet olsa da...Başkan ve yönetim kurulu bu tavırdan sonra resmiyette olmasa da fiiliyatta düşmüştür.
    Cevapla
  • oflu 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim muhasebeciyi sallayan yok
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    sıkıysa formayı yere atanları kadro dışı bırakın.
    Cevapla
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence Özer e haksızlık yapıliyor. En hırslı isteyerek top oynayan o var .yusuf var onuda küstürdüler okay birseyler yapmaya çalışıyor. Geri kalan cacık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle