Hakemi döven taraftar için flaş karar!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya atlayan iki saldırgan da serbest bırakıldı.

GİRİŞ 25.04.2016 15:41 GÜNCELLEME 26.04.2016 10:10
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmada maçın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'ın darbedilmesi nedeniyle tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen O.M. serbest bırakıldı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda dün Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta sahaya girerek Bayarslan'a saldırdığı gerekçesiyle yakalanan O.M. (17), Cumhuriyet Savcısı Yusuf Kenan Öztemel tarafından ifadesi alındıktan sonra "kamu görevlisini kasten yaralama", "6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefet etmek" suçundan tutuklanması talebiyle Trabzon 2. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

O.M, mahkeme kararıyla serbest bırakıldı.

DİĞER ŞÜPHELİ DE SERBEST

Diğer şüpheli N.M. ise savcılıktaki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla salıverildi.

O.M'nin savcılıktaki ifadesinde olaydan dolayı pişman olduğunu belirterek, "Maçın atmosferi sebebiyle hakeme kızdığım için bu olaya karıştım. Pişmanım" dediği öğrenildi.

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna muhalefet ettiği iddia edilen diğer şüpheli N.M'nin de savcılıkta verdiği ifadede, hakkındaki suçlamaları reddederek, kendisinin sahaya atlamadığını, sahaya düştüğünü ve hakeme saldırmadığını savunduğu belirtildi.

YORUMLAR 134
  • dayı 7 yıl önce Şikayet Et
    bu davanın sonucu örnek teşkil edecek eğer beraat çıkarsa her canı sıkılan sahaya inip hakem dövecek artık hakemlerde judo öğrenip kendilerini savunsunlar :)
    Cevapla
  • mamaklı 7 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar tek bir yabancı olmadığından gurur duyduğum bu takımı yöneticileri bu hale getirmiştir..hele hele son iki başkanı..Allah! tan bulsunlar...
    Cevapla
  • dayı 7 yıl önce Şikayet Et
    tutuklanması için illa adammı öldürmesi lazım dayak yiyen yediğiyle kalacak tutuksuz yarlama olmamalı
    Cevapla
  • savaş. 7 yıl önce Şikayet Et
    Orda helal olsun diyenlerde, suça teşvik etmekten ötürü tutuklansın. Sayın savcılar sizleri göreve davet ediyorum. Yeter artık buna bir dur demenin vakti geldi ve çoktan geçiyor. Kanunlar dikkat ederseniz artık hep suçluyu savunuyor. Milletin gözünün içine baka baka yalan beyanda bulunup, kanunlarımız suiistimal ediliyor. Neymiş düşmüş.....Çıkıp birtanesi demiyor: Yalan Söylüyorsun.
    Cevapla
  • Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyodunuz muebbetmi alacakttı. Hukuk herkeze lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle