Muharrem Usta'yı çıldırtan gelişme!

Trabzonspor’un patronu Muharrem Usta, Sefa Yılmaz’ın alacakları için Futbol Federasyonu’na gitmesi sonrası küplere bindi.

Muharrem Usta'yı çıldırtan gelişme!
Muharrem Usta'yı çıldırtan gelişme!
GİRİŞ 05.04.2016 10:23 GÜNCELLEME 05.04.2016 10:23

Göreve geldiği ilk günden bu yana futbolculara hep sahip çıkan ve “Mevcut değerlerimizi kaybetmeyelim” diyen Başkan Muharrem Usta, Sefa Yılmaz’ın yaklaşık 3 milyon liralık alacağı için futbol federasyonuna başvurmasının ardından çılgına döndü. Sefa gibi Musa Nizam ileDouglas’ın da resmi yollara başvurması bardağı taşırdı.

'FEDAKARLIK YAPIYORUZ'

Son 3 yılda 100 milyon Euro’yu aşan zarar nedeniyle UEFA’nın takibinde olduklarını hatırlatan Başkan Muharrem Usta, yakın çevresine dert yandı. Trabzonspor’un patronunun, “Oyuncular tabii ki hakkını isteyecek. Fakat bu süreçte TFF’ye başvurmak,Trabzon’u ihbar etmektir. Bizle direkt iletişime geçip alacağını talep edenlere elimizden gelen fedakârlığı yapıyoruz. Geldiğimiz günden beri gösterdiğimiz çaba ortada. Ancak bu son gelişmeler affedilir gibi değil” dediği öğrenildi.

HOCAYLA DA GÖRÜŞTÜ

Teknik direktör Hami Mandıralı’yla da görüşen ve bu üç oyuncunun biletini kesen Başkan Muharrem Usta, sezon sonuna kadar benzer tutum sergileyenleri kesinlikle affetmeyeceklerini de belirtti.

Öte yandan Mehmet Ekici başta olmak üzere avukatları aracılığıyla kulübe haber gönderen diğer futbolcularla uzlaşma yoluna gidiliyor. Bazı oyunculara çek verilirken, bazılarına ise sezon sonuna kadar süreci kapsayacak ödeme planı çıkartıldı.