Luis Cavanda: 15 aydır ödeme yok!

Luis Cavanda, Belçika'da verdiği röportajda Trabzonspor'daki mali sıkıntıları dile getirdi.

Luis Cavanda: 15 aydır ödeme yok!
Luis Cavanda: 15 aydır ödeme yok!
GİRİŞ 02.03.2016 11:47 GÜNCELLEME 02.03.2016 11:47

Trabzonspor’un Belçikalı yıldızı Luis Cavanda, ülkesinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Deneyimli oyuncu, “Aslında sezona çok iyi başlamıştık. Hatta Trabzon’un en iyi başlangıçlarından biriydi. Ancak sonrasında bazı zorluklar yaşadık. Oyuncuların ödenmeyen ücretleri nedeniyle idmanlar moralsiz geçmeye başladı. 15 ay boyunca ödeme yapılmayan takım arkadaşlarım var. Sonra zaten hoca değişti, yönetim değişti... Yeni hocayla yavaş yavaş daha iyi bir takım haline geliyoruz. Yeni başkan ise finansal sorunları çözmeye başladı” dedi.

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Cavanda, Türk futbol tarihine geçen Salih Dursun’un hakeme kırmızı kart gösterdiği anların yakın tanığı olarak şunları söyledi:

"BİZ DE HATA YAPTIK"

“Çok çılgın bir maçtı. 9 kişi kalınca kanatta üç oyuncuyu karşımda buluyordum. Maçın bitmesine dört dakika kalmıştı. Takım arkadaşlarıma dayanabileceğimizi söyledim. O sırada savunmamızın arkasına bir top atıldı. Ben koşarak müdahale ettim ancak rakip forvetin ayağı takılarak düştü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Ben de orada hakemin üzerine doğru koştum ve kırmızı kart gördüm. Aslında kendisine müdahalede bulunmak için koşmamıştım. Daha erken frene basmalıydım ama maalesef kendisine temasım oldu. O da derhal kartını çıkarıverdi. Sakin kalmamız ve profesyonelce hareket etmemiz gerekirdi. Ancak bunu yapmayı başaramadık. Biz de hata yaptık.”

KAYNAK: MİLLİYET