'Trabzon'u doğruyorsan düdüğü asacaksın'

Muharrem Usta'nın G.Saray'a 2-1 yenildikleri maçta 4 bordo-mavili oyuncuya kırmızı kart gösteren hakem Deniz Ateş Bitnel'e tepkisi sürüyor.

'Trabzon'u doğruyorsan düdüğü asacaksın'
'Trabzon'u doğruyorsan düdüğü asacaksın'
GİRİŞ 23.02.2016 01:40 GÜNCELLEME 23.02.2016 01:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkan Muharrem Usta'nın Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenildikleri maçta 4 bordo-mavili oyuncuya kırmızı kart gösteren hakem Deniz Ateş Bitnel'e tepkisi sürüyor.

Başkan Muharrem Usta, Twitter hesabından, Salih Dursun’un hakem Bitnel’e kırmızı kart gösterirken fotoğrafını paylaşarak, ''Trabzonspor'u doğruyorsan düdüğü asacaksın. Göreceksiniz. Haksızlığa uğrayan tüm kulüplerin ahı için bu düzen değişecek'' ifadesini kullandı. 

TARAFTARDAN PROTESTO ÖNERİSİ İSTEDİ

Başkan Usta ayrıca paylaştığı bir diğer mesajda da, taraftarlardan Avni Aker Stadyumu'nda Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan Osmanlıspor maçında yapılacak protesto gösterisi için önerilerini yazmalarını istedi. Usta, ''Avni Aker'de düzenin değişimine katkı adına. Futbol tarihinin en ilginç protestosu için fikirlerinizi bekliyoruz'' dedi.

YORUMLAR 5
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Almanya,da Trabzonla alay ediyorlar. Oynadiklari Futbol 2.hatta 3Lig.kalitesinde Yaptiklari Saygisizliga bak.Yahu Makedon Takimina elendiler gücleri Türk Hakemine yetiyor.Peeh.
    Cevapla
  • misafir57 8 yıl önce Şikayet Et
    Salihe artık ömür boyu maaş verirsiniz.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    başarısızlığınızı örtün bakalım. seneye ne bulacaksınız.
    Cevapla
  • ev sahibi 8 yıl önce Şikayet Et
    ne başarısızlığı hakemler yüzünden küme düşme noktasına geldik sen de iyi sallıyon
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    yılın spor olayı salihe artık ne ödül verilecekse salihin yaptığı bir milattır salih ders vermiştirsalihe muhakkkak bir ödül verilmelidir ceza da verilecekse verilmese iyi olur verilecekse 1 maç verin salih kötü bir şey yapmmamıştır haksızlığın karşısında durmuştur
    Cevapla