Salih Dursun'un kartı tişört oluyor!

Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un, hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart anı tişört oluyor.

Salih Dursun'un kartı tişört oluyor!
Salih Dursun'un kartı tişört oluyor!
GİRİŞ 22.02.2016 09:44 GÜNCELLEME 22.02.2016 09:46
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, oyuncusu Salih Dursun’un hakemDeniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart anını tişört yaparak TS Clup mağazalarında satışa sunacak.

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftasında oynananGalatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel’in vermiş olduğu kararlar karşılaşmanın önüne geçerken, Salih Dursun’un hakeme gösterdiği kırmızı kart ise tarihe geçti. Bordo-mavili kulüp, oyuncusu Salih Dursun’un yapmış olduğu bu hareketi tişörtlere basarak TS Clup mağazalarında satışa çıkartacak.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan TS Clup Mağazalarından Sorumlu Yöneticisi Emre Aksoy, "Oyuncumuz, gururumuz Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart gösterdiği anın tişörtü bu hafta TS Club'larda satışa sunulacaktır" dedi. 

YORUMLAR 25
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    yok artık bu kadarda degil işin vıcıgı çıktı
    Cevapla
  • gs li 8 yıl önce Şikayet Et
    ya dadaş Allah'ını seversen ts nin attığı gol penaltı mıydı siz önce kendinize bi bakın
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    fenerli biri olarak forma çıksın 3 oğluma kendime alacam galatasaraydan şunu beklerdim aldıgı 3 puan helal degil trabzonun hakkıdır ALLAH asla kabül etmez alın teri çalınmıştır
    Cevapla
  • Yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakem yanlisina karsi oyuncunun yanlisini ovmeyin ve odullendirmeyin. Bizim insanlarimiza Allah akil fikir versin. Onlarca askerimiz sehit oldu. Kimsenin kili kipirdamiyor. Bir futbol karsilasmasinda hakemin yanlis karari ve ona karsi yanlis eylem icerisine gire oyuncular icin yuruyusler duzenleniyor. Vay halimize ki vay..
    Cevapla
  • en işte.... 8 yıl önce Şikayet Et
    trabzob spordan başka ne beklenir di ki....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle