Trabzonspor taraftarları TFF binasını bastı

Galatasaray karşılaşmasında hakem Deniz Ateş Bitnel’in yönetimine tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, TFF binasını bastı.

Trabzonspor taraftarları TFF binasını bastı
Trabzonspor taraftarları TFF binasını bastı
GİRİŞ 21.02.2016 22:41 GÜNCELLEME 21.02.2016 23:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray karşılaşmasında hakem Deniz Ateş Bitnel’in yönetimine tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, Trabzon'daki Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon Bölge Müdürlüğü binasına yürüdü. Binanın bazı camları kırılırken, duvarlarına Yıldırım Demirören aleyhine sloganlar yazıldı.

Galatasaray karşılaşmasının bitmesinin ardından Atatürk Alanı'nda toplanan ve kısa süre slogan atan taraftarlar daha sonra sahil kesimindeki TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü binasına yürüdü. Polis, bina önünde önlem alırken, yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu, binanın bazı camlarını kırdı, kapının üzerindeki yazının bazı harflerini de söktü. Bordo-mavili taraftarlar ayrıca bina duvarlarına da TFF Başkanı Yıldırım Demirören aleyhine sloganlar yazdı. Trabzonsporlu taraftarlar, daha sonra polis ekiplerinin gözetiminde bina önünden ayrıldı.

YORUMLAR 7
  • bcan 8 yıl önce Şikayet Et
    Denizli Selçuk'a penaltıyı dışarı at demeliydi.O demese bile Selçuk dışarı atmalıydı,ama yapmadılar,yapamadılar...!!
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    adamlar sonuna kadar haklı. 2. cem papila vakası yaşanmıştır. bu, başka bir takımın da başına gelebilirdi. gs hariç her takımın trabzonun yanında olması gerekir. son dk da aldığı haksız penaltıyı gole çevirerek haksız 3 puan alan gs'nin destek vermesine gerek yok.
    Cevapla
  • Hasan BaSrI 8 yıl önce Şikayet Et
    üzükecek o kadar şeyimiz varki futbol en son konuşulmalı bir oyun için değermi
    Cevapla
  • Aslan Aksoy 8 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar haklılar.
    Cevapla
  • hak ettiler 8 yıl önce Şikayet Et
    hak etti abi . o hakem falan değil bildiğin galatasaraylı holigan. adamları çileden çıkardılar yazık ya. Böyle adaletsiz bi maç izlemedim ben.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle