Soyunma odasında vedalaştı! Görevi bıraktı

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu, Nazilli Belediyespor maçının ardından soyunma odasında oyuncularla vedalaştı.

Soyunma odasında vedalaştı! Görevi bıraktı
Soyunma odasında vedalaştı! Görevi bıraktı
GİRİŞ 20.01.2016 22:24 GÜNCELLEME 20.01.2016 22:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Trabzonspor-Nazilli Belediyespor maçının ardından Sadi Tekelioğlu, oyuncuları ile vedalaştı ve alt yapıyı geliştirme koordinatörü görevine geri döneceği öğrenildi.
 
Trabzonspor'da Şota Arveladze'nin görevine son verilmesinden sonra teknik direktörlüğe getirilen Sadi Tekelioğlu, seçim sonrası görevi bırakacağını açıklamıştı ancak Muharrem Usta yeni teknik direktör bulunana kadar tecrübeli ismin takımın başında kalacağını söylemişti.
 
HAMİ MANDIRALI'NIN İMZALAMASI BEKLENİYOR
 
Muharrem Usta'nın Lucescu'dan sonra rotayı alternatif isimlere çevirmesi ve son olarak Hami Mandıralı ile resmi imzaların atılması an meselesinin olması sonucu tecrübeli isim A takımdaki görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı.
 
Son olarak Nazilli Belediyespor maçında takımın başında çıkan Sadi Tekelioğlu'nun kulüpte eski görevine geri döneceği açıklandı.
 
Sadi Tekelioğlu döneminde Bordo Mavili kulüp iç sahada oynanan 6 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi.
 
YUSUF ERDOĞAN'DAN DUYGUSAL VEDA
 
Maç sonrası Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Yusuf Erdoğan kendisine ait sosyal medya hesabından Sadi Tekelioğlu'na veda mesajı yayınladı. Yusuf Erdoğan mesajında, "Kısa zamanda çok şey öğrendik senden herşey için çok teşekkürler koca yürekli adam." ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR 1
  • bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    gitti ali kel geldi kel ali
    Cevapla