Tekelioğlu: Gökhan Hacettepe'de oynarken...

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta ilk yarıda istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi.

Tekelioğlu:  Gökhan Hacettepe'de oynarken...
Tekelioğlu: Gökhan Hacettepe'de oynarken...
GİRİŞ 30.11.2015 23:02 GÜNCELLEME 30.11.2015 23:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta ilk yarıda istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ancak ikinci yarıda iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Tekelioğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin geçen hafta içinde maç yapmasından dolayı yorgun olacağını ve skoru 60. dakikaya kadar getirmeyi planlayarak sahaya çıktıklarını belirterek, "60. dakikaya kadar oyunu getirirsek lehimize döneceğini düşünüyorduk. İlk yarıda arzuladığımız oyunu ortaya koyamadık, hem gol yedik hem oyuncumuzdan olduk" dedi.

Maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'i oyuncuları Alper Uludağ'a verdiği ilk sarı karttan dolayı eleştiren tecrübeli çalıştırıcı, "İkinci pozisyonda sarı kart doğru ancak ilk pozisyonda faul yoktu. Yan hakemin uyarısıyla faul ve kart veriyorsun. Yine de genelde iyi yönetti" ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda daha iyi mücadele ettiklerini kaydeden Sadi Tekelioğlu, Mehmet Ekici'nin sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemediğini ve bu futbolcunun gelecek hafta da oynamama durumunun söz konusu olduğunu kaydetti.

- Gökhan Gönül ile yaşadığı gerginlik

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül ile yaşadığı gerginlikle ilgili soruyu yanıtlayan Tekelioğlu, "Salih'e bir şeyler söyledi. Başka oyuncu olsaydı müdahale etmezdim. Kendisi Hacettepe'de oynarken Trabzonspor'a gelmek için devreye girmemiz istendi. Biraz da ondan oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-lacivertli takımla yaşanan gerginliğe değinen tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

"Savaş yapmış ülkeler bile birbirleriyle barışıyor. İki güzide camiadır. Şahıslar geçici olabilir. Böyle şey Türk futboluna yakışmaz, iki takıma da yakışmaz. Maçın içinde genelde ufak tefek tatsızlıklar yaşandı ama art niyetli tavır olmadı."

- "İnşallah Trabzonspor tekrar ayağa kalkar"

Sadi Tekelioğlu, takım olarak rahat bir ortamda olmamanın sıkıntısını yaşadıklarını dile getirdi.

Trabzon'un zor bir şehir olduğunu vurgulayan Tekelioğlu, şöyle konuştu:

"Kongre ile ilgili bizim konuşmamız doğru olmaz. Her kulüp böyle süreçlerde bazı sorunlarla karşılaşabilir. Bizdeki sıkıntılar da bunlardan biri. İçeride de bizi rahat bırakmıyorlar. Hem rakiplerle hem içeriyle boğuşuyoruz. Rakiplerle hiç değilse sahada boğuşuyoruz. Kamuoyundan olumsuz etkilerden ayrılan oyuncuları başka türlü kullanarak camiaya zarar veriyorlar. İnşallah yeni yönetim, yeni sayfa olur. İyi yönetim, iyi takım gündeme gelir ve tekrar ayağa kalkar. Şu anda kalkacak durumda değil."

Bu arada maçın ilk yarısında sakatlanan Mehmet Ekici'nin koltuk değnekleriyle stattan ayrıldığı görüldü.

YORUMLAR 3
  • İsmail Aga 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne cahilce açıklama.Bu yüzden Sen Trabzondasın ve Yönetimine taraftarına yakışıyorsun.Gökhanın da ne olduğunu Türkiye biliyor.Bu yüzden Fenerde.
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Sadi Gokhan adam gibi adam da sen Trabzon'a gelince kendini hoca mi sandın
    Cevapla
  • onur 8 yıl önce Şikayet Et
    ahlaksız salihi mi koruyorsun ?..yazıklar olsun sana..
    Cevapla