İddialı sözler! 'F.Bahçe'ye nefes aldırmayacağız'

Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, "Fenerbahçe'ye nefes aldırmayacağız ve bu kez yeneceğiz" dedi.

İddialı sözler! 'F.Bahçe'ye nefes aldırmayacağız'
İddialı sözler! 'F.Bahçe'ye nefes aldırmayacağız'
GİRİŞ 28.11.2015 10:58 GÜNCELLEME 28.11.2015 10:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak teknik direktörlük görevine getirilen Sadi Tekelioğlu, pazartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçı için oldukça iddialı.

Trabzonspor camiasının Fenerbahçe galibiyetine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu belirten Sadi Tekelioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Rakibimiz ligde ve Avrupa’da başarılı sonuçlar alıyor. Herkes favori olarak Fenerbahçe’yi gösteriyor ama ben buna kesinlikle katılmıyorum. Çünkü Trabzonspor her zaman Trabzonspor’dur. Bu tür maçları kazanacak gücü ve potansiyeli vardır. Son dakikada gelen G.Birliği galibiyeti bize çok şeyler katıp özgüvenimizi tekrar geri getirdi. Fenerbahçe’ye nefes aldırmayacağız. Saracoğlu’ndan galibiyetle döneceğimize gönülden inanıyorum.”

ONUR'A CEZA

Gençlerbirliği galibiyetinin ardından Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavililer’de yüzler gülüyor. Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenman öncesi Cardozo, kaleci Onur Kıvrak ve Erkan Zengin topu ayakla sektirip, yere düşürmeme yarışması yaptı.

Topu yere düşüren ilk isim olan Onur’a ceza verildi. Erkan ve Cardozo’nun, Onur’un kafasına elleriyle vurmaları gülüşmelere neden oldu.

YORUMLAR 2
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci ile santrafor ve futbolcunun ayakta topu aynı sayıda sektirmesini beklemek adalet olur mu?
    Cevapla
  • pasali 8 yıl önce Şikayet Et
    sakin ol şampiyon
    Cevapla