Silahlı saldırının üzerine ilk açıklama!

Trabzonspor'da 5-6 Aralık’ta gerçekleştirilecek kongre öncesinde gerilim yükseldi.

Silahlı saldırının üzerine ilk açıklama!
Silahlı saldırının üzerine ilk açıklama!
GİRİŞ 23.11.2015 14:11 GÜNCELLEME 23.11.2015 14:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şehir merkezinde bir otelde Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yakınlığıyla bilinen K.B. isimli şahıs, başkan adayı Muharrem Usta’nın yeğeni olduğu iddia edilen F.U. ile tartıştıktan sonra 2 el ateş açtı.

Olay dün gece Trabzon’un Kahramanmaraş Caddesi’nde bir otelde meydana geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na yakınlığıyla bilinen K.B. isimli şahıs, kendisiyle ilgili çeşitli sözler sarf ettiği iddiasıyla, başkan adaylarından Muharrem Usta’nın yeğeni olduğu iddia edien F.U. ile sözlü tartışmaya girdi. Bu sırada K.B.’nin, "Ne işiniz var Trabzon’da? Size mi kaldı Trabzonspor" dediği iddia edildi. Otel lobisindeki tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken K.B., yere doğru 2 el ateş açtı. Seken kurşunlar otelin duvarına isabet ederken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın ardından K.B., aracıyla otelden ayrılırken, polis olay yerinde inceleme yaptı. Soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

USTA: "KORKAKLAR TARİH YAZAMAZ"

Olay sırasında İstanbul’da bulunan Muharrem Usta, bugün Twitter hesabından bir mesaj paylaşarak olayı değerlendirdi. Usta’nın mesajında, "Değerli arkadaşlar, biz birilerinin tehditlerinden yılacak, kaçacak insanlar değiliz. Unutmayın ki korkaklar tarih yazamaz” ifadesini kullandığı gözlendi.

YORUMLAR 3
  • haci osman baskan 8 yıl önce Şikayet Et
    61 insallah baskan haci osman olur
    Cevapla
  • yasar kaymakcı 8 yıl önce Şikayet Et
    helal sayın usta. seninleyiz
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    olayi hemen baskana baglayin bu kadar da olmaz muhallefetide bari adam gibi yapin
    Cevapla