Dame N'Doye: Benim için bahane olamaz

Dame N'Doye, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında sezon başında Trabzonspor'dan kendisine kıymetli ve güzel bir teklif geldiğini belirtti.

Dame N'Doye: Benim için bahane olamaz
Dame N'Doye: Benim için bahane olamaz
GİRİŞ 22.09.2015 13:44 GÜNCELLEME 22.09.2015 13:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un projelerinden kendine bahsedildiğini ifade eden Senegalli oyuncu, şöyle devam etti:

"Yani Trabzonspor'un ne olduğunu, nereye gitmek istediğini, neleri başarabileceğiyle ilgili güzel şeyler konuşuldu. Ben yeni hedefler belirlemeyi seven, çok hırslı ve daha fazlasını verebileceğime inanan bir oyuncuyum. Her gittiğim takım benim için yeni bir kendini kanıtlama yeri oluyor. Meydan okuma hali de denebilir. Bu fırsat bana sunulursa hemen kabul ederim. Takımıma en iyi düzeyde katkı sağlamak istiyorum. Kulübün projeleriyle kendi kariyer hedeflerim birleşti. Çok güzel bir ortaklık olacağına inandım. O dakikadan sonra benim için karar vermek zor olmadı."

"SAHAYA ÇIKTIĞIMDA KAFAMDAKİ BELLİDİR"

N'Doye transfer olduğu takımlarda genelde adaptasyon sorunu yaşamadığını vurgulayarak, kafasında hep sahaya çıktığında elinden gelenin en iyisini yapması gerektiği düşüncesinin olduğunu kaydetti.

Hangi sahaya olursa olsun, hangi çime basarsa bassın bunun değişmediğini anlatan N'Doye, "Tabii ki yeni bir takım ve yeni takım arkadaşlarımla bir geçiş süreci olacak ama bunu da her zaman kendi içimde çözebilecek bir oyuncuyum. Hiçbir zaman bu durumlar benim için bir bahane olamaz. Bu ofisinizi başka bir yere taşımak gibi bir şey. Sonuçta yaptığımız iş belli, sadece etrafınızda size yardım eden oyuncular değişiyor. Ben sahaya çıktığımda kafamda düşünceler bellidir; gol atmak, asist yapmak ve maçı kazanmak" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • tsli 8 yıl önce Şikayet Et
    dibine kadar cardozo
    Cevapla