Sürpriz İbrahimovic sözleri: Neden gelmesin

Trabzonsporlu Erkan Zengin, İsveç Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan Zlatan Ibrahimovic'in Türkiye'de futbol oynayabileceğini söyledi.

Sürpriz İbrahimovic sözleri: Neden gelmesin
Sürpriz İbrahimovic sözleri: Neden gelmesin
GİRİŞ 27.08.2015 12:48 GÜNCELLEME 27.08.2015 12:48

Bordo-mavili takımın Türk asıllı İsveçli oyuncusu, yaptığı açıklamada, gelecek yıl takımıyla sözleşmesi bitecek olan Ibrahimovic'in sık sık adının Türk kulüpleriyle anılması konusunda, "Ibrahimovic, Türkiye'ye gelir, niye gelmesin? Şu an 32 yaşında, 33 yaşına girecek. Bir yıl sonra neden gelmesin? Türkiye'ye Van Persie de diğerleri de geliyor. Türkiye ligi bence Fransa liginden daha iyi" diye konuştu. 
 
Ibrahimovic'in transferiyle ilgili çok konuşmadığını söyleyen Erkan Zengin, "Çok fazla transfer olaylarıyla ilgili konuşmaz. Orada Trabzonspor'u, Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı biliyor. Neden gelmesin?" ifadesini kullandı. 
 
Erkan Zengin, golcü oyuncunun kalitesinin belli olduğunu kaydederek, "İnanılmaz bir futbolcu, o anlatılmaz, onunla oynamak lazım. Burada en çok golü  atan kim? Türkiye liginin rekoru kaç? Rekor diyelim 30'sa Türkiye'de 60 gol atar. Kaliteli bir futbolcu. Her zaman onunla oynamak isterim. Trabzonspor'da birlikte  oynamak isterim. Onunla oynamak bir başka, herkes ister. Çok farklı bir insan ve futbolcu" değerlendirmesinde bulundu. 
 
Erkan, av merakı nedeniyle Ibrahimovic'in Trabzon'a geleceği yönündeki söylemlerle ilgili olarak da "Trabzon'a gelmek istiyordu ama antrenmanlar nedeniyle gelemedi" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL