Resmen açıkladı! Onur'un yerine o geliyor

Az Alkmaar'ın Kostarikalı milli kalecisi Esteban Alvarado, Trabzonsporluları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Resmen açıkladı! Onur'un yerine o geliyor
Resmen açıkladı! Onur'un yerine o geliyor
GİRİŞ 02.08.2015 15:23 GÜNCELLEME 02.08.2015 15:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yönetimle yaşadığı gerginlik sonrası gönderilmesi gündemde olan Onur Kıvrak'tan doğacak olan boşluğu doldurması planlanan isim belli oldu.

Az Alkmaar'ın Kostarikalı milli kalecisi Esteban Alvarado, La Nacion Deportes'e Trabzonsporluları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Alvarado "Trabzonspor'a transferimde ufak pürüzler kaldı." açıklaması yapan Esteban Alvarado, "Önümüzdeki hafta görüşmeler netlik kazanacaktır." ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra Esteban Alvarado'nun transferin tamamlanması için sunduğu taleplerin, Trabzonspor yönetiminde sorun yaratmayacağı öne sürüldü.

YORUMLAR 6
  • ilyas 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğduğum günden beri devam eden Trabzonspor taraftarlığım onur satılırsa bitecek... Hacıosmanoğlu seni farklı zannetmiştik ama sende aynı çıktın...
    Cevapla
  • SUNGUROĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bu başkanı islah etsin..Trabzonspor benim için bitmiştir.
    Cevapla
  • gökhan 8 yıl önce Şikayet Et
    artık 35 yıllık ts li konyalı olarak ts yi takip etmeyeceğim.ts ile güldüm ts ile ağladım.ama artık bardak doldu.hacıosmanoğlu giderse okey.
    Cevapla
  • arif gören 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kalecilerin hiçbiri; gerek kalecilik ve gerekse adamlık bakımından Onur'un tırnağı bile olamaz.. Hacıosmanoğlu gene saçmalıyor. Oldu olacak kalede o oynasın. Şota da ilerde. Artık Hurma da taraftar olarak tezahürat yapar. Çünkü bu rezillik bitmedikçe biz maçlara gitmeyeceğiz.
    Cevapla
  • 38 Yıllık Taraftar... 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor kulübü, şike yapıldığı dönem ligden çekilmeliydi. 2010-2011 sezonu kadromuz ve hocamız şenol güneşle 3 yıl şampiyon olacak yapıya sahiptik. Kulüp ve oyuncularımız hem fiilen hem psikolojik olarak dağıldı. Türkiyedeki istanbul kulüplerinin hegemonyası sürdükçe türk futbolu uluslararası başarı sağlayamaz. Onur, yönetimin bütçe açığını kapatmak için suni sebep üretilerek satılacak. Onuru olmayan ligde onursuz mücadeleye hayır diyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle