Hacıosmanoğlu: Selçuk gibi gidebilir ama...

Trabzonspor'da patlak veren Onur Kıvrak krizi ile ilgili Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Hacıosmanoğlu: Selçuk gibi gidebilir ama...
Hacıosmanoğlu: Selçuk gibi gidebilir ama...
GİRİŞ 31.07.2015 23:02 GÜNCELLEME 31.07.2015 23:04
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Onur'un sergilemiş olduğu hareketler kulübün değerine aykırı hareketlerdir. Arabanın kapısını çarpacaksın, Başkan'ın olduğu yerde Sportif Direktör'e el kol yapıp sen kimsin diyeceksin. Futbolcu futbolculuğunu bilecek. Hata yapan bedelini öder. Onur Kıvrak'tan özür dilemesini ben istedim" ifadelerini kullandı.

"ONUR'U YANLIŞ ARABAYA BİNDİRDİLER"

"Milosevski'nin mezarını ziyarete gidiyorduk. İki kaptanla beraber gidelim dedik. Konsolos da yanımızda. 3 araba var, bir ben; biri hoca ve Süleyman Hurma, diğeri de oyuncuların bineceği... Yanlışlıkla Onur'u Süleyman Hurma ve hocanın arabaya oturtuyorlar. Süleyman Hurma da onlara 'Minibüse geçin rahat oturun' diyor. Bu noktadan sonra olaylar yaşanıyor.
 
"SEN KİMSİN, SENİNLE SONRA GÖRÜŞECEĞİZ!"

Benim 3-5 metre yanımda yaşanıyor. Ben yürüyerek giderim, önemli değil... Bir takımın kaptanısın, benim de sevdiğim, kardeşim olarak gördüğüm birisi. Orada çıkar gidersiniz arabaya. Kalkıp da sportif direktöre, 'Bu takımın kaptanıyım, çocuk değilim, bir o arabaya bu diğer arabaya bindiriyorsunuz, oyunculara saygı duyun' deyip arabanın minibüsün kapısını çarpacaksın, koltukları tekmeleyeceksin, sportif direktöre el sallayıp 'sen kimsin seninle sonra görüşeceğiz' diyeceksin? Ben orada görmeme rağmen gitmedim, aksi bir durum olmasın diye. Bunlar yaşandı geçti.
 
"BANA 'O KİM DE ÖZÜR DİLEYECEĞİM' DEDİ"

Ben Onur'a 'Özür dile kapansın' diyorum ama bana 'O kim de ben özür dileyeceğim' diyor. Telefonda 'Git Trabzon'a beni bekle, gelince halledeceğiz' diyorum, 'Tamam anladım' diyor, gidiyor. İstanbul'a gidiyorsun, dış hatlardan iç hatlara gidersin. Haber yapılıyor; 'Ben geliyorum ama beni karşılamayın...' Sonra dışarı çıkıyorsunuz, taraftarla konuşuyorsunuz ve benim ölmüş hacı anama küfrediyorlar.

"ONUR'U SATMAYACAĞIZ AMA SELÇUK GİBİ GİDEBİLİR"

Onur, Trabzonspor'un sözleşmesi futbolcusu. Bağlar kopmadı. Trabzonspor, Onur'u ben olduğum sürece satmayacak. Selçuk gibi gidebilir ama biz satmayacağız. Beklentimiz gelip, yanlışları ortadan kaldırması."

YORUMLAR 19
  • gfb 8 yıl önce Şikayet Et
    Onur sende git şampiyon luk gör
    Cevapla
  • Olgun 8 yıl önce Şikayet Et
    Unutulan birşey var o futbolcu trabzonsporun kaptanı kardeşim sen arabaya binmiş adamı egolarından dolayı hiç sayıp indiremessin. Hem yönetiçilikte bu değil zaten
    Cevapla
  • Onur 8 yıl önce Şikayet Et
    Onur yanlış yapmıştır. 3000 TL çalışan futbolcu olsa bu hareketleri yapabilir mi?
    Cevapla
  • adamlık 8 yıl önce Şikayet Et
    adamlık , adam gibi yöneticilik yönetmeyi gerektirir.sen bu kadar basit bir meseleyi kendi içinde halledemeyip çocuk gibi ortalığa dökersen ve takımın en iyi futbolcusunu dışlarsan senin orada işin gerçekten yok.sen olmasanda zaten o futbolcular bu olayı yaşayabilirlerdi.senin farkın olayı kapatabilme becerisi olmalıydı.mukaveleli oyuncuyu basına çıkıp karalamak değil.yapamadınız yöneticiler.ne oldu şimdi onur u kovunca şampiyon mu olacağız.
    Cevapla
  • KİM 8 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bu hayatında göremeyeceğin paraları futbolda görürsün Egon tavan yapar Ömür boyu araştırma yaparsın kitap yazarsın apartman dairesinde ölürsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle