Trabzonspor'a olaylı karşılama

Deplasmanda Makedonya'nın Rabotnicki takımına 1-0 yenildiği maçın ardından kente gelen Trabzonspor, coşkulu bir şekilde karşılandı.

GİRİŞ 31.07.2015 21:27 GÜNCELLEME 31.07.2015 22:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili ekibi karşılamak için Trabzon Havalimanı'na gelen taraftarlar, meşaleler yakarak takımın çıkışını bekledi.

Ellerinde Trabzonspor bayrakları olan ve "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye slogan atan taraftarlar, Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin lehine tezahürat yaptı. Tezahüratların ardından taraftarların arasına karışan Arveladze, "Kişiler adına slogan atmayın, Trabzonspor adına slogan atın" dedi.

Bu sırada taraftarların bir kısmı "yönetim istifa" diye tezahüratta bulunurken, bir kısmı da yönetimi destekleyen sloganlar attı. Arveladze'nin araya girmesiyle taraftarlar Trabzonspor lehine tezahürat yaptı.

Öte yandan takım otobüsünün önünü kesen bir taraftar, Gürcü teknik adama, "Sen bizim efsanemizsin, Onur da bizim efsanemiz. Bir o kaldı bizi simgeleyen. Onun elinden tut, ona sahip çık" dedi.

Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da kafile ile kente geldi.

YORUMLAR 3
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar güvensiz bir ortam. Tam Türk usulü. Birisi Allah korusun bıçakla girse buraya neler yapar. Böyle bir ortam samimi bir ortam değil, olaylara, provokasyona açık bir ortamdır. Yazık Türk sporun, futboluna...
    Cevapla
  • ali cetin 8 yıl önce Şikayet Et
    kaz uçar da, laz uçmaz mı daaa
    Cevapla
  • ne oldu ki 8 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu yahu. birisi şampiyon mu oldu ya da Avrupa da 5 mi attık.milleti kendimize güldürmeyelim.TS bu kadar basite indirgenmemeli.biz bu kadar aciz bir takımmıyız.20 kişi gitmiş amatör takıma yenilmiş şota ya tezahürat yapıyor....tuhaf..
    Cevapla