Onur Kıvrak suskunluğunu bozdu!

Trabzonspor ile yaşadığı sorunla gündemden düşemeyen Onur Kıvrak, önemli açıklamalarda bulundu.

Onur Kıvrak suskunluğunu bozdu!
Onur Kıvrak suskunluğunu bozdu!
GİRİŞ 31.07.2015 12:07 GÜNCELLEME 31.07.2015 12:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı bırakılan ve Türkiye’ye gönderilen Onur Kıvrak suskunluğunu bozdu.Trabzonspor’dan ayrılma gibi bir niyetinin olmadığını belirten 27 yaşındaki kaleci şu ifadeleri kullandı: 
 
"KULÜP ZARAR GÖRMESİN"
 
“Benim için hayatta her zaman öncelikTrabzonspor’dur. Kulübüme en son ben zarar veririm. 9 yıldır namusum gibi bu şerefli formayı taşıyorum. Sizden ricam ve isteğim, sakin olalım. Sonuç olarak Trabzonspor zarar görüyor. Bırakın hakkımda yalan yanlış şeyler söylesinler, yazsınlar; önemli değil. Ben susarım ama şunu bilmenizi isterim, asla ve asla bu şerefli formaya zarar vermedim.” 
 
"TAKIMA SAHİP ÇIKALIM"
 
“Bizler gideriz, kalırız önemli değil. Ben Trabzon’da doğmamış olabilirim ama sonuna kadar Trabzonsporlu’yum ve öyle kalacağım. Söylediğim gibi benim için gerçek tertemiz armamdır. Bu gemiyi ya en son ben terk edeceğim, ya da gemiyle birlikte batacağım. Kulübümüze sahip çıkalım. Son olarak şunu söyleyeyim, Trabzonspor için kötülenmeye razıyım. Yeter ki kulübüm zarar görmesin, tek isteğim bu.”
 
AĞIR PARA CEZASI YOLDA
 
Onur Kıvrak ile Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun buluşma tarihi de netlik kazandı. İkilinin pazartesi günü Trabzon’da bir araya geleceği ve sorunu masaya yatırıp çözüm yolları arayacağı öğrenildi. Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın haklı olduğunu belirten Başkan’ın, Onur Kıvrak’a da para cezası vermesi bekleniyor. 
 
Yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret artı maç başı 15 bin Euro kazanan 27 yaşındaki kaleciye, Başkan’ın yönetici arkadaşlarıyla birlikte konuştuktan sonra cezanın miktarını açıklayacağı edinilen bilgiler arasında. Takımda kalmak istediğini Başkan’a bildiren terübeli file bekçisinin, bu yaptırımdan sonraki tavırları merakla bekleniyor.
 

YORUMLAR 9
  • Karadeniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Geçtiğimiz yıl sakat olduğu halde parasını çatır çatır aldı, şimdi efe olmuş, seni kim tanıyordu Trabzon sayesinde buralara geldin şimdi artistlik olmuş. Bu kafa ile gidersen bırak Trabzon'u kendine bile faydan olmaz.
    Cevapla
  • YKAAN 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte siz bu yüzden biryerlere gelemiyorsunuz. Onur olmayaydı trabzon ilk 5 e zor girerdi. (gerçi yine giremiyorsunuz ama...)
    Cevapla
  • Yuksel 8 yıl önce Şikayet Et
    Futbol heyecan işidir. Direktör bunu sağlayamıyorsa başarılı olamaz. Futbol asık yüzlü insanların işinde başarı gelmeyeceğini bize öğretti de bazıları bu zamanda halen daha öğrenemedi
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben Trabzon sporumu geri istiyorum yeter artık bu tantanalar yaş 42 eski günlerdeki sevinmek gururlanmak istiyorum.Ölene dek Trabzon
    Cevapla
  • haso 8 yıl önce Şikayet Et
    futbol gibi bir oyunu gözümüzde inanilmaz büyütüyoruz. oyuncu profosyonel, kontratı var, aldıkları ücretler herkese nasip olmayacak seviyelerde..yaşam şartları cok iyi..vefa,kulüp, ben burda doğdum, canımı veririm ts benim yuvam..vs hepsi yalan. gel ayda 3 milyara trabzonsporda oyna de bakalım kaliyormu kulüp sevgisi. bunlarin alayi hikaye..benim garip ülkem
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    onur büyükmüş ts den
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle