Şota bombaladı: Bu krizin tek sorumlusu...

Rabotnicki maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Şota Arveladze, Onur Kıvrak kriziyle ilgili açıklamalar yaptı.

Şota bombaladı: Bu krizin tek sorumlusu...
Şota bombaladı: Bu krizin tek sorumlusu...
GİRİŞ 30.07.2015 12:20 GÜNCELLEME 30.07.2015 12:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şota Arveladze, konuyla ilgili şunları söyledi: “Onur’a resmi olarak izin verildi. Yaşananların gerçek sebebi kendisi maalesef. Burada efsane Trabzonspor’dur. Etiği ve kırmızı çizgileri geçmeyenlerle devam edeceğiz. Ben buraya hoca olarak gelip, anlaştım. Eğer bu takımda hocaya, menajere, başkana ihtiyaç yoksa o zaman bizi niye burada göreve getirdiniz?”

PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

Hurma ile Onur’un yaşadığı tartışmanın da perde arkası ortaya çıktı. Makedonya’ya giden takım, eski kalecileri Milosevski’nin mezarını ziyaret etme kararı aldı. 3 araç kiralandı. İlkine başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ikinciye Hurma, üçüncüsüne de futbolcular bindi. Hurma’nın VIP araçla tek başına gittiğini gören Onur, “Sizin ne özelliğiniz var da bizi minibüsle gönderiyorsunuz?” ifadesini kullandı. Hurma, “Ben bu takımın sportif direktörüyüm, haddini ve yerini bil” deyince ikili tartışma yaşadı.

ÖNCE İSTİFA, SONRA GERİ DÖNÜŞ

Dün taraftarların tepkisi üzerine başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşen sportif direktör Süleyman Hurma, istifa ettiğini belirtti.

Eleştirilerden nasibini alan Şota da maç öncesi yaşanan bu krizden son derece rahatsız oldu ve istifa karar aldı. Bunu kabul etmeyen başkan Hacıosmanoğlu, Rabotnicki maçından sonra genel bir değerlendirme yapılacağını belirterek ikiliyi ikna etti. Süleyman Hurma da, dün saat 21.00’de Makedonya’ya döndü. Bordo mavili ekibin başkan yardımcısı Ali Uzunay, Onur Kıvrak’ın 1 hafta izinli olduğunu dile getirdi.

KALEDE KİM OYNAYACAK?

Trabzonspor’da kaleci Onur Kıvrak’a 1 hafta izin verilmesinin ardından bugünkü kritik Rabotnicki maçı öncesi tek bir soru gündeme geldi; “Kalede kim oynayacak?” Büyük ihtimalle maça kalede İbrahim Demir başlayacak.

YORUMLAR 6
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ersun yana lı gönderin sonra şota gelsin yok böyle bir yönetim. Ersun yanali parmAginizda oynatamadiginiz için yolladınız.
    Cevapla
  • yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    Onuru taraftarlar bu kadar simartti.
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en iyi kalecisi hareketlerinde ve söylemlerinde daha dikkatli olmalı. hiç bir sporcu kulüpten büyük değildir.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Onur'u çok severiz ama klüp yöneticisine hesap sormak, senin özelliğin nedir demek hiç bir futbolcunun haddine değildir.
    Cevapla
  • babanın oğlu kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    ey gidi şota bu kıriz s enin başınada gelir bakalım tek sorumlu senmi olacan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle