Trabzonspor’da Onur Kıvrak depremi

Trabzonspor, Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu maçı öncesi Onur Kıvrak şokuyla sarsıldı.

Trabzonspor’da Onur Kıvrak depremi
Trabzonspor’da Onur Kıvrak depremi
GİRİŞ 28.07.2015 21:25 GÜNCELLEME 29.07.2015 07:49
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 30 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Rabotnicki takımıyla yapacağı maç için Makedonya'ya gelen Trabzonspor'da, Onur Recep Kıvrak şoku yaşandı.

Basın mensuplarının antrenman bitiminde oyuncuya neden izin verildiği yönündeki ısrarlı soruları üzerine kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, "Onur'un morali bozuktu. Bunun için kendisine izin verdim. Düzelirse aramıza döner, düzelmezse kendisi bilir" ifadesini kullandı.

ONUR'DAN AÇIKLAMA!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 30 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Rabotnicki takımıyla yapacağı maç için Makedonya'ya gelen Trabzonspor'da, Onur Recep Kıvrak kadro dışı bırakıldı.

Bordo-mavili takımın akşam antrenmanına katılmayan Onur Recep Kıvrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ile aralarında sadece bir diyalog yaşandığını, herhangi bir tartışmanın olmadığını söyledi.

Onur, yaşananlar için üzgün olduğunu ifade ederek, "Bana kadro dışı bırakıldığım söylendi. Ben de İstanbul'a dönüyorum" dedi.

Konuyla ilgili şu anda fazla konuşmak istemediğini anlatan Onur, ilerleyen günlerde daha geniş kapsamlı açıklama yapabileceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 16
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    onur büyük ihtimalle satıldı. ts taraftarına tiyatro oynuyorlar. 5- 10 güne gazımızı alırlar sonra onurun transfer haberleri çıkar.
    Cevapla
  • İNANMAYIN 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın alt yapısı bu takım böyle bir kaleciyi sattığınını traftara anlatamayacağı için böyle uyduruk bir sorun gündeme getirdiler demek ki gs transferi bitirdi gs ye hayırlı olsun, Trabzonda artık neden şampiyon olamadığını biraz da sattı oyuncular ve hangi takıma satılmışşş ona baksınlar
    Cevapla
  • Trabzon_Spor (Bir Kızz) 8 yıl önce Şikayet Et
    ONUR suz bi Trabzon olamaz olmamalıdır. Onur Trabzona canını bile verebilecek bi kalecidir.
    Cevapla
  • laz kızi 8 yıl önce Şikayet Et
    onur suz olmaz
    Cevapla
  • Bu Ben 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporda ne zaman ıyı Turk futbolcu yetısdı ıse bır kulp bulup gonderdıler.Cunku lıderolmaya nıyyetlerı yok para ıcın oynayanlar bas tacı forma askına oynayanları gonder.ONURUMUZA DOKUNMAYIN
    Cevapla
  • onbasi 8 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman hurma senin yüreğin bozuk bence oturun bu takıma katkısını sen bilemezsin. Senin gitmen daha hayırlı olur.para yiyeceğim onur satmak senin haddini defolu git süleyman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle