Trabzonspor, Zambrano'yu doğruladı!

Trabzonspor sportif direktörü Süleyman Hurma, Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Zambrano ile görüştüklerini açıkladı.

Trabzonspor, Zambrano'yu doğruladı!
Trabzonspor, Zambrano'yu doğruladı!
GİRİŞ 24.07.2015 15:20 GÜNCELLEME 24.07.2015 15:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Lüksemburg'un Differdange 03 takımını 2-1 yenerek 3. ön eleme turuna yükselen Trabzonspor, Almanya kampında hazırlıklarını sürdürdü.

Karşılaşmanın ardından dün gece 40 kilometre uzaklıktaki kamp yaptığı Trier kentine dönen bordo-mavili takım, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde çalıştı.

Maçta ilk 11'de forma giyen oyuncular kondisyon salonunda çalışırken diğer futbolcular, pas ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

"Zambrano ile ilgileniyoruz"

Hurma, Roma'da forma giyen forvet oyuncusu Seydou Doumbia'nın Trabzonspor'un gündeminde olmadığını, geçen sezon Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Zambrano ile ilgilendiklerini bildirdi.

Forvet ve stoper oyuncusu transferi konusunda çalışmalarının sürdüğünü belirten Hurma, "Doumbia gündemimizde yok. Zambrano ile ilgileniyoruz" ifadesini kullandı.

Aytaç Kara ile Alper Uludağ tartıştı

Trabzonspor'un antrenmanında çift kale maç sırasında futbolculardan Aytaç Kara ve Alper Uludağ arasında tartışma ve itişme yaşandı.

Aynı takımda savunmada oynayan futbolcular, bir pozisyon sırasında tartışarak birbirlerini ittiler. Erkan Zengin ve kaleci İbrahim Demir araya girerek gerginliğin büyümesini engelledi.

Teknik direktör Arveladze'de iki futbolcuya, "Oyun oynamak istiyor musunuz? O zaman devam edin. Yoksa ikinizi de göndereceğim şimdi" dedi.

Bu arada Arveladze'nin, antrenman bitiminde saha kenarında esprili şekilde "Bugün para kazandık" ifadesi dikkati çekti.

YORUMLAR 1
  • dursun 8 yıl önce Şikayet Et
    Sampiyon trabzon
    Cevapla