Trabzonspor'da hazırlıklar son sürat devam ediyor

Trabzonspor, Hollanda kampındaki hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor'da hazırlıklar son sürat devam ediyor
Trabzonspor'da hazırlıklar son sürat devam ediyor
GİRİŞ 07.07.2015 21:34 GÜNCELLEME 07.07.2015 21:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

WARİS KAMPA KATILDI 

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde Arnheim kentinin Renkum kasabasında kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen çalışmaya sakatlığı nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deniz Yılmaz ile hafif sakatlıkları bulunan Sefa Yılmaz ile Aytaç Kara katılmadı. Tatil için gittiği ülkesinde sıtma geçiren Waris ise, bugün Hollanda’ya gelerek kampa dahil oldu.

Waris, antrenmanda takımla birlikte ısınma ve pas çalışması yaptı, ardından tek başına düz koşu ve kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi. Bordo-mavili oyuncular da pas ve şut çalışmasının ardından yarı sahada iki grup halinde savunma ve hücum antrenmanı yaptı. Ayrıca Hakan Arıkan’ın ayrılmasının ardından A2 takımından çağırılan kaleci Yavuz Aygün de Hollanda’ya gelerek bu akşam takımla ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanın son bölümünde Teknik Direktör Şota Arveladze, top sektirerek mini bir şov yapmayı da ihmal etmedi. 

ŞOTA’YA BİR YARDIMCI DAHA 

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze’nin bir yardımcısı daha göreve başladı. Gürcü antrenör Giorgi Devdariani, bu akşamki çalışmada ilk kez bordo-mavili takımın teknik heyetinde yer aldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • garson cemall 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon her zamanki gibi 5.olursa basari olur...zaten hicbir zaman buyuk takim olamadi..senelerdr samp olmiyor neresi buyuk takin bursadan hicbur farki yok
    Cevapla
  • vatandaş nuri 8 yıl önce Şikayet Et
    garson bey sizin futbol bilginizi biraz daha geliştirmenizi tavsiye ederim
    Cevapla
  • taner kayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    hakemler ve federasyon,anadolu kuluplerinin uzerine oynamazsa basarili olunur
    Cevapla