Şota üçlü çektirdi

Trabzonspor’un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda’da yaptığı yaptığı antrenmana bordo-mavili taraftarlar akın etti.

GİRİŞ 06.07.2015 00:36 GÜNCELLEME 06.07.2015 00:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sabah antrenmanını salonda gerçekleştiren Trabzonspor, akşam ise konakladığı otelin sahasında çalışma yaptı. Hollanda ve çevre ülkelerden gelen yaklaşık bin kişilik bordo-mavili taraftar grubu, futbolcular ve teknik direktör Shota Arveladze’ye sevgi gösterisinde bulundu. Otelden antrenman sahasına kadar olan yaklaşık 500 metrelik mesafede oyunculardan imza alan, fotoğraf çektiren taraftarlar, antrenmanını da geç başlamasına neden oldu.

SHOTA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Antrenman sahasına ilgi nedeniyle zorlukla giren teknik direktör Shota Arveladze, takım düz koşu yaparken, taraftarların isteği üzerine üçlü çektirdi. Shota Arveladze, “Şampiyon yap bizi” tezahüratları altında taraftarların sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.

Trabzonsporlu futbolcular düz koşu ve pas çalışmasının ardından kamptaki ilk çift kale maçta taktik çalıştı. Shota Arveladze’nin de sık sık oyunu keserek oyuncularını uyardığı çift kalede, oyuncuların hırslı oluşları dikkat çekti. Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma, antrenmanın ardından saha kenarında bir süre yürüdü ve özel görüştü.

OTELE GÜÇLÜKLE GİTTİLER

Trabzonsporlu taraftarların takımlarına olan yoğun ilgisi antrenman sonrasında da devam etti. Kale arkası bölümündeki taraftarların saha dışına alınması için yaklaşık 15 dakika bekleyen bordo-mavili futbolcular, daha sonra teknik direktör Shota Arveladze’nin, “Haydi çıkıyoruz” komutuyla otele dönmek üzere sahadan çıktı. Dönüş yolunda da taraftarların ilgisi devam ederken, futbolcular ve Shota, bol bol fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.

Trabzonspor hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

YORUMLAR 2
  • tebeşir 8 yıl önce Şikayet Et
    dünya yerinden oynasa da bu adama en 3-5 sene kesin destek verilmeli.
    Cevapla
  • Sadık 8 yıl önce Şikayet Et
    hey gidi günler heey, Hami,Şota,Arçil,Ünal,Hamdi v.s neydi o günler bee. Gençliğim geldi aklıma.İhtiyarlamışız be yaa..
    Cevapla