Ersun Yanal'dan gençlere kötü haber!

Bu sezon altyapıda şampiyonluklara koşan Trabzonspor’un genç oyuncularına teknik direktör Ersun Yanal’dan kötü haber geldi.

Ersun Yanal'dan gençlere kötü haber!
Ersun Yanal'dan gençlere kötü haber!
GİRİŞ 30.06.2015 13:38 GÜNCELLEME 30.06.2015 13:38

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesiyle birlikte altyapıda görev yapan oyuncuları büyük bir heyecan sarmıştı. Bu sezon yapılan antrenmanlara ve maçlara altyapıdan oyuncu dahil ederek Trabzon kamuoyundan da bu yönde olumlu eleştiriler alan Ersun Yanal’ın, yeni sezon hazırlık kampı için altyapıdan herhangi bir oyuncu talebinde bulunmaması oyuncular başta olmak üzere altyapı hocalarında da hayal kırıklığının yaşanmasına neden oldu. Sezon içerisinde altyapıyı yakından takip eden, onlarla ilgilenen ve altyapı hocalarıyla sürekli istişare halinde olan Yanal, gençlerin umudu olmuştu. 3 Temmuz Cuma günü Hollanda’ya gidecek olan bordo-mavili kafileye katılması için altyapıdan şu ana kadar herhangi bir oyuncu talebinde bulunulmadı.

KADRO YOĞUNLUĞU ALTYAPIYI DA VURDU

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın altyapıdan Hollanda’da yapılacak olan kampa oyuncu davetinde bulunmamasının nedenlerinin başında ise kadroda bulunan oyuncu fazlalığı gösterildi. Geçtiğimiz sezonki kadroda kiralık olarak forma giyen Belkalem dışında hiçbir oyuncu ile şimdiye kadar yollarını ayırmayan bordo-mavili takımda M’Bia ile birlikte oyuncu kadrosu 28’e ulaştı. Geçtiğimiz sezon başında yapılan transferlerin isabetli olmayışı ve bazı oyuncuların elde kalmaları büyük bir heyecanla Trabzonspor forması giymeyi hayal eden genç futbolcularda hayal kırıklığı yaşattı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın gönderilmesini istediği oyuncular hakkında yönetim kurulana raporunu sezon bitiminde sunarken, şimdiye kadar bu oyuncular ile ilgili somut bir gelişme yaşanmadı.