Trabzonspor'da flaş karar!..

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olağanüstü kongre kararı aldı..

Trabzonspor'da flaş karar!..
Trabzonspor'da flaş karar!..
GİRİŞ 25.06.2015 18:22 GÜNCELLEME 25.06.2015 22:32
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yıldırım Demirören'i desteklenmesinden dolayı gelen tepkiler üzerine olağanüstü kongre kararı aldı..

ADAY OLMAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde Yıldırım Demirören'i desteklenmesinden dolayı camianın tepkisiyle karşılaşan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Bordo-mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu, kongrede aday olmayı düşünmediğini belirterek, "TFF seçimlerinde oy kullanmadım. Bu davadan vazgeçmek söz konusu olamaz. Bu namus davasıdır. 3 Temmuz davası sonuna kadar devam edecek. TFF'den alacağımız parayı 15 gün erkenden aldık. Haluk Ulusoy'u benim görevden gitmem için düzenlenen imza kampanyasına destek verdiği için onu desteklemedim. Eğer Ulusoy bana karşı düzenlenen imza kampanyasına katılmasaydı TFF başkanlık seçiminde onu desteklerdik. Önümüzdeki hafta toplanıp kongre kararını değerlendireceğiz. Seçimde Yıldırım Demirören'i desteklememiz bizim namus davamızı etkilemez" dedi.

YORUMLAR 19
  • BordoMavi 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'a tüm zamanların en büyük zararını vermiş olan ey zat, aynaya bakınca ne görüyorsun çok merak ediyorum.......
    Cevapla
  • Trabzon_Spor (Bir Kızz) 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca kendi kişisel egon yüzünden bu yola baş koymuş insanlara hakaret edemezsin.Demirörene destek vererek bu camiaya en büyük hakereti ve küfrü ettin.
    Cevapla
  • Trabzon_Spor (Bir Kızz) 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Kardeşim 2010 2011 sezonunda kupamızı teslim etmeyen ve burnundan kıl aldırmayan DEMİRÖREN e destek verirken bütün trabzon sevdalılarını hiçe saydı. Çoktan istifa etmeliydi çook geç kaldı..
    Cevapla
  • İsmail Kirikoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Hacı osmanoglu için kaçma fırsatı bu bence kulübü batırıp gitti işte
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    kimse maç izlemesin bu nu getirenlerde akıllansın bence yazık paramıza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle