Süleyman Hurma'dan 'Amrabat' açıklaması

Trabzonspor Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Nordin Amrabat'ın transferi konusunda görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

Süleyman Hurma'dan 'Amrabat' açıklaması
Süleyman Hurma'dan 'Amrabat' açıklaması
GİRİŞ 17.06.2015 15:03 GÜNCELLEME 17.06.2015 15:03

Yurt dışı ve İstanbul’da bazı transfer görüşmeleri yaptıktan sonra Trabzon’a gelen Sportif Direktör Süleyman Hurma, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hurma, Amrabat ile anlaşıldığı yönündeki haberlere ilişkin, "Dedikodudan yana sıkıntımız yok. Buna itibar edilmesin, hem bize hem kulübümüze çok sıkıntı veriyor. Ambarat ile görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda olumlu gidiyor" dedi.

Bu düzeyde transferin çok çabuk bitmeyeceğini dile getiren Hurma, "Çok detayı var, sözleşmesinin hazırlanması 3 gün sürer. Bir sürü detay yapmak zorundayız. Onun durumu bu ama henüz bir imza atmadık" değerlendirmesinde bulundu.

Hurma, daha önce anlaştıkları Kamerunlu futbolcu Stephane Mbia’nın bu gece Trabzon’a geleceğini kaydederek, "Programı yapıldı. Yarın sağlık kontrolünden geçecek, cuma günü de imza atacak" diye konuştu.

Teknik direktör Ersun Yanal’la arasında polemik olduğu ve deneyimli teknik adamın istifa ettiği şeklindeki iddialarla ilgili olarak da Hurma, "Buna cevap bile vermem" ifadesini kullandı.