Trabzonspor'da forvete iki aday!

Cardozo’nun yanına partner arayışı içindeki yönetim, genç golcüler İsveçli John Guidetti ile Cezayirli Ishak Belfodil için harekete geçti.

Trabzonspor'da forvete iki aday!
Trabzonspor'da forvete iki aday!
GİRİŞ 04.06.2015 10:59 GÜNCELLEME 04.06.2015 10:59

İki oyuncudan birini mutlaka almak için Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın görüşmelere başladığı öğrenildi. Sezonu kiralık Celtic’te geçiren Guidetti ve Seri A’dan küme düşen Parma’da oynayan Belfodil’den olumlu yanıt alan Hurma, raporunu Ersun Yanal’a sundu. 

JOHN MENSAH SÜRPRİZİ

Stoperde alternatif de belirleyen Fırtına, Belkalem’in ayrılması sonrası Ganalı John Mensah’ı gündemine aldı. Şu anda Slovakya 2. Ligis’nde Nitra’da oynayan, sağ bek ve stoperde görev alabilen 32 yaşındaki oyuncunun Yanal’a takılabileceği konuşuluyor.

AATIF İÇİN TAKAS HAMLESİ

Trabzonspor, Sivaslı Aatif’i de gözüne kestirdi. Hem forvet hem kanat oynayan Faslı oyuncu için girişimlerini sürdüren Fırtına, Sivasspor’a Fatih Atik, Soner + 750 bin Euro teklif etti. Anlaşmanın an meselesi olduğu öğrenildi.

M’BIA’NIN EVİ HAZIR

M’Bia’da sona gelindi. Eşini de ikna ettiği öğrenilen M’Bia’ya Trabzon’un en güzel yerlerinden Mimoza Konakları’ndan villa tahsis edildiği belirtildi.