Fener'deyken istemişti, harekete geçildi

Tosic defteri kapandı, Trabzonspor yeni stoper arayışlarına başladı. Bordo-Mavililerin hocasının listesinin ilk sırasında Serdar Taşçı var.

Fener'deyken istemişti, harekete geçildi
Fener'deyken istemişti, harekete geçildi
GİRİŞ 29.05.2015 02:59 GÜNCELLEME 29.05.2015 03:00

Bordo-Mavililer’in kısa süre önce görüşüp prensip anlaşmasına vardığı Tosic’in Beşiktaş ile el sıkışmasından sonra gözler şimdi de yeni stoper adaylarına çevrildi. 

WARİS ORADAN GELMİŞTİ

Buna göre Karadeniz temsilcisi, Rusya’nın Spartak Moskova takımında forma giyen Serdar Taşçı’yı bitirmek için düğmeye basıyor. Bordo-Mavililer’in Waris’i de satın aldığı kulüp olan Spartak Moskova’da 3 yıldır forma giyen 28 yaşındaki stoperin satın alma opsiyonuyla kiralanacağı öğrenildi.

YILLIK 2 MİLYON EURO

Sözleşmesi gereği bu yıl Rusya'da kazanacağı 2 milyon Euro’yu (6 milyon TL) Trabzonspor'dan talep edeceği belirtilen Serdar Taşçı'nın Türkiye’ye dönüp iddialı bir takımla yola devam etme fikrine çok sıcak baktığı vurgulandı.

Görüşmelerin gelecek hafta başından itibaren daha da hızlanacağı ve büyük bir aksilik olmazsa Serdar Taşçı’nın Haziran sonunda Trabzon’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına katılacağı bildirildi.