Flaş sözler: Oğlum Trabzonspor'da oynasın!

Spartak Moskova'da forma giyen Serdar Taşçı'nın babası Nihat Taşçı, oğlunun Türkiye'ye transferiyle ilgili konuştu.

Flaş sözler: Oğlum Trabzonspor'da oynasın!
Flaş sözler: Oğlum Trabzonspor'da oynasın!
GİRİŞ 07.05.2015 11:37 GÜNCELLEME 07.05.2015 11:37

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarında ayağını gazdan çekmeyen Trabzonspor için Almanya'dan sevindirici haberler geldi. Bordo-mavili takımın uzun zamandır gündeminde olan Serdar Taşçı'nın babası, oğlunun bordo-mavili formayı giymesini istediğini açıkladı.

Spartak Moskova forması giyen Serdar'ın koyu Trabzonspor taraftarı olan Nihat Taşcı, "Oğlum Türkiye'de forma giyecekse, buraya dönecekse temiz futbolun simgesi Trabzon'da forma giymeli. Biz ailece Trabzonsporluyuz. Geçen sezon oğlumun transferi gündeme gelmişti. Ben çok istedim ancak gerekli şartlar oluşmadı. Transfer için tüm yetki bizde değil, Serdar'ın Spartak ile 2017'ye kadar sözleşmesi var. İnşallah bu sezon transfer gerçekleşir. Bunu çok istiyorum. Kendisi de zaten Trabzonspor taraftarı ve burada oynamaya sıcak bakıyor" dedi.

Anlaşılamamıştı

Bordo-mavili takım, ara dönemde Rus ekibi ile masaya oturmuş ama anlaşamamıştı. Serdar için belirlenen 4 milyon euro'luk bonservis bedelinin aşağı çekilmesi istenmişti. Fırtına kapıyı 2.5 milyon euro'dan açmıştı. Spartak Moskova, Trabzonspor'un teklifine onay vermemiş; 4 milyon euro talep etmişti. Bu kez anlaşma sağlanırsa Serdar Taşçı bordo-mavili formayı giyecek.