Trabzon'da Yanal için şok sözler!

Trabzonspor'un Beşiktaş'a sahasında 2-0 yenilmesinin ardından yerel basın adeta ateş püskürdü.

 Trabzon'da Yanal için şok sözler!
Trabzon'da Yanal için şok sözler!
GİRİŞ 04.05.2015 12:50 GÜNCELLEME 04.05.2015 14:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'a sahasında 2-0 yenilen Trabzonspor'da özellikle Erkan Zengin ve Fatih Atik’in yuhalanması, teknik direktörü Ersun Yanal'ın Özer Hurmacı-Cardozo değişikliğine taraftarların tepkisi takımda moralleri alt üst etti.

YUHALANMA MORAL BOZUKLUĞU YARATTI

Ligde sahasında ligin en başarılı takımlarından biri olan Trabzonspor’un bu sezon Avni Aker’de 4-1'lik Eskişehirspor maçı dışındaki 2'nci yenilgisini Beşiktaş karşısında alması ve müsabaka sırasında yaşananlar, bordo mavili kulüpte kriz yarattı. Özellikle Özer Hurmacı-Cardozo değişikliğinde taraftarların teknik direktör Yanal’a tepki göstermesi, ardından Erkan Zengin ve Fatih Atik'in top ayaklarına geldiğinde yuhalanması futbolcularda moral bozukluğuna sebep oldu.

"TEPKİ MAÇ BİTTİKTEN SONRA GÖSTERİLMELİ"

Taraftarların maç devam ederken ve bitime 30 dakikadan fazla zaman varken böyle tepki göstermesine anlam veremediklerini belirten bordo mavili futbolcular, yakın çevrelerine, "Maç bittikten sonra yenilgiye tepki göstermek taraftarın hakkı. Ancak henüz karşılaşma oynanırken sahada kendi takımının formasını giyen futbolcunun maçtan tamamen kopmasını sağlayacak biçimde tezahürat yapmak anlaşılır gibi değil" ifadeleriyle yakındığı gözlendi.

YANAL DA TARAFTARIN TUTUMUNU ELEŞTİRDİ

Ersun Yanal'da müsabakanın bitiminde maç devam ederken taraftarlarının Erkan Zengin’e tepki göstermesini eleştirirken şöyle konuştu:

"Bu durum eşyanın tabiatına aykırı. Kendi seyircin kendi oyuncuna karşı. Bu senin oyuncun sonuçta. Bizim takımın oyuncusu. Desteğe ihtiyacımız olduğu bir dakikada bunu asla hoş karşılayamam. Bu konuda çok üzgünüm. Erkan, bunu hak etmeyen bir oyuncu. Her hata yapan oyuncuyu yuhalarsak, o zaman burada oyuncu bırakamayız. Bu bence yanlış bir tepkiydi. Erkan'ı kazanmak ve Erkan gibi bir oyuncuyla uzun süre oynamak hepimizin yapması gereken bir iş. Trabzonspor seyircisi maalesef böyle bir tepkiyle üzücü bir tavır sergilemiş oldu. Bence doğru bir tepki değildi."

"TRABZONSPOR’A GELEN OYUNCU DEĞERLİDİR"

Beşiktaş maçında oyuna sonradan girip futboluyla göz dolduran Yusuf Erdoğan'da takım arkadaşı Erkan Zengin’i savundu. Yusuf Erdoğan, Trabzonspor’a gelen her futbolcunun bir şeyler kanıtlayıp geldiğini ve değerli olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"Futbolcudan önce insanız. Trabzonspor’un ne olduğunu biliyoruz, ona göre değer veriyoruz. Mağlubiyetten sonra da Trabzon meydanında dolaşabiliyoruz. Burası her yere benzemez. Trabzon insanı sevdiğini çok sever. Bize biraz sabır gösterecekler. Çok zorlu bir dönemden geçiriyoruz. Taraftarlar kadar biz de üzülüyoruz. O yüzden taraftarın bizim umurumuzda olmadığını düşünmesinler. Çok şey söyleyebiliriz ama bazı şeyleri içimize atıyoruz."

YEREL BASIN ÇOK SERT

Yerel basın, Trabzonspor’un Beşiktaş karşısındaki yenilgisinin faturasını teknik direktör  Yanal ve Erkan Zengin’e çıkaran yerel basın ise çok sert ifadelerle takımı adeta topa tuttu. Taka Gazetesi, maç, "Ersun’la bu kadar. Yüksek uçtu, vuramadık", Kuzey Ekspres, "Kara gece! Ersun-Erkan, kapandı dükkan", Karadeniz Gazetesi, "Zengin Kartal, Fakir Yanal! Oyun ve skor anlamında takımının üretkensizliğinde başrol oynayan Ersun Yanal, taraftarı çıldırttı", Günebakış Gazetesi, "Hüsran! Trabzonspor kaleye tek şut atabildiği maçta Beşiktaş’a teslim oldu", Son Nokta Gazetesi, "Ersun Ba Ba, yıktın bizi! Milletin Ba Ba’sı var, Yanal’ın Erkan’ı", Karadeniz’in Sesi Gazetesi, "Yalan olduk" başlıklarıyla okuyucularına duyurdu.









YORUMLAR 5
  • alp042 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray karşısında çılgınlar gibi oynadınız ama Beşiktaşa resmen maçı bıraktınız. Beşitaş ve fenerbahçeyleiç bir zaman anlaşamadınız sürekli sıkıntı çıktı ama Galatasaray her zaman Trabzonun yanında oldu kıymet bilmediniz.
    Cevapla
  • Gandalf 8 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum nasil bir hoca istiyor bu trabzonlular? gelene gidene ''istemezük'' diyip duruyorlar...
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    maçın Özeti ts'li oyuncunun maç sonu röpörtajında şampiyonluk yolunda bjk ye başarılar diyor sözün bittiği yer.
    Cevapla
  • misafir2 8 yıl önce Şikayet Et
    sen son cümlesini okuyup işin özeti demişsin aklınca şaibe var demek istiyorsun.çok oturmuş anlaşılan
    Cevapla
  • VYSL 8 yıl önce Şikayet Et
    2010 - 2011 sezonundan haber var mı? Kupayı ne zaman veriyorlar başkan. Önemli olan O
    Cevapla