Erkan Zengin'e şok protesto!

Bordo-Mavili ekipte günün en çok eleştirilen isimlerinin başında Erkan Zengin geldi.

Erkan Zengin'e şok protesto!
Erkan Zengin'e şok protesto!
GİRİŞ 04.05.2015 09:18 GÜNCELLEME 04.05.2015 13:24

Karşılaşmada sol kanatta forma giyen Erkan, belki de Trabzonspor’a geldiğinden beri en kötü performanslarından birini ortaya koydu. Hatta taraftarlar, Özer Hurmacı’nın oyundan alınmasının ardından asıl çıkması gerekenin Erkan olduğunu belirtti. Seyirciler bu taleplerini de, 29 yaşındaki oyuncuyu top her ayağına geldiğinde yuhaladı. Ersun Yanal ise oyuncusunu 90 dakika boyunca sahada tuttu.

Trabzon’da cezalı yok

Siyah-Beyazlılar’la oynanan karşılaşması öncesi Trabzonspor’da 2 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyordu. İlk 11’deki Mustafa Akbaş ve Aykut Demir, dünkü mücadeleyi kart görmeden tamamlayarak, cezalı duruma düşmekten kurtuldu. Böylece bu futbolcular, teknik direktör Ersun Yanal’ın görev vermesi halinde, Çaykur Rizespor deplasmanında forma giyebilecek.

Bosingwa ne yapsın

Trabzonspor’da sahaya kaptan olarak çıkan Jose Bosingwa, 90 dakika boyunca elinden geleni yaptı. Mücadeleyi kaybeden takımının en iyi oyuncusu olarak önplana çıkan Portekizli futbolcu, 81. dakikada Motta’nın yaptığı faul sonrasında sağ bacağından sakatlandı. Ersun Yanal, 84’teki son değişikliğinde Waris’i oyuna alınca Bosingwa, sakat sakat mücadeleyi tamamladı.