Trabzon'un 2 yıldızı derbi öncesi iddialı

Attığı jeneriklik gollerle 'yeni bombacı' lakabı alan yıldız futbolcu Mehmet Ekici, bugünkü karşılaşma öncesi iddialı konuştu.

Trabzon'un 2 yıldızı derbi öncesi iddialı
Trabzon'un 2 yıldızı derbi öncesi iddialı
GİRİŞ 03.05.2015 04:08 GÜNCELLEME 03.05.2015 04:08

Ekici, ''Yeter ki faul olsun gerisi benim işim'' diyerek Kartal’a gözdağı verdi G.Saray’ı Avni Aker’de 2-1 yenerek şampiyonluk yarışına direkt etki eden Trabzonspor, Beşiktaş’ı da devirmeyi planlıyor. 

Yarıştan uzak kalmasına rağmen Avrupa kupalarına doğrudan katılmanın hesaplarını yapan Bordo-Mavililer’de Mehmet Ekici, bugün Siyah-Beyazlılar’ı zor da olsa yeneceklerini söyledi. Attığı jeneriklik gollerle taraftarların sevgilisi olan yıldız futbolcu, ''Yeter ki faul olsun gerisi benim işim. Uzun süredir frikik golü atmıyorum. Eğer fırsat olursa yine atmak isterim. Ancak takımımın 3 puanı alması frikikten çok daha önemli'' dedi.

Sezonun ilk yarısında oynanan ve Beşiktaş’ın 3-0 galip geldiği karşılaşmanın rövanşını alacaklarını vurgulayan Ekici, ''Zor olacak ama olacak. Bize güvenenleri mahcup etmemek istiyoruz. Galatasaray’ı yendik olay oldu, Beşiktaş’ı da yenip yine gündem olacağız. Hepsinden önemlisi de üç puanı da hanemize yazdırarak rövanşı da almak istiyoruz. Bunu yapabiliriz'' diye konuştu.

Taraftarın G.Saray maçındaki atmosferi Beşiktaş’a karşı da göstermesi gerektiğini söyleyen Mehmet Ekici, ''90 dakika bizleri destekleyen bir taraftar topluluğunun maçta olmasını istiyorum. İşte o zaman daha fazla coşuyoruz'' ifadelerini kullandı.

ERSUN YANAL: 3 PUANI BAŞKANA HEDİYE EDECEĞİZ 

Trabzon’un hocası Ersun Yanal, galibiyeti uzun bir süredir cezalı olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na hediye edeceklerini söyledi. Yanal, ''Başkana Beşiktaş’ı yenerek destek olmamız lazım. Ligin zirvesindeki yarış bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız. Beşiktaş’ı Karabük maçında gördük. Yine çok koşacaklar ve sonuna kadar galibiyeti kovalayacaklar. Sakın öne geçtiğimizde rehavete kapılmayın. Yoksa faturası ağır olabilir'' dedi.

OSCAR İLK PEŞİNDE 

Cardozo, Beşiktaş karşısında dev maçlardaki şanssızlığını kırmak istiyor... Bu sezon Süper Lig’de 15 gol atmasına rağmen G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş ağlarını havalandıramayan Cardozo, bu büyüyü bugün bozacağını söyledi. Oscar, ''Önemli olan takımın kazanması ancak ben Türkiye kariyerimde ilk derbi golünü atmak istiyorum'' dedi.