Trabzonlu isim: İnşallah G.Saray şampiyon...

Galatasaray'dan kiralık olarak Trabzonspor'da oynayan Salih Dursun'un maç sonu açıklaması dikkat çekti.

Trabzonlu isim: İnşallah G.Saray şampiyon...
Trabzonlu isim: İnşallah G.Saray şampiyon...
GİRİŞ 19.04.2015 22:35 GÜNCELLEME 19.04.2015 22:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadelede sahada performansı ile dikkat çeken isimlerden biri olan Salih Dursun, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar ile de gündeme oturdu.

''HATA YAPMAKTAN ÇOK KORKTUM''

Galatasaray'dan kiralık olarak bordo-mavili ekibin formasını giyen Salih, maç sonunda suçlamalalarla karşılaşmamak adına maç öncesi en büyük korkusunun hata yapmak olduğunu söylerken, "Maça çıkmadan önce en çok korktuğum şey, bu maçta hata yapmaktı. Çok korktum hata yapmaktan. Ekmeğimi buradan kazanıyorum" ifadelerini kullandı.

''İNŞALLAH G.SARAY ŞAMPİYON OLUR''

Galatasaray'în şampiyon olmasını istediğini belirten genç oyuncu, "İnşallah Galatasaray şampiyon olur. Oranın futbolcusuyum ama burada para kazanıyorum. Kendi adıma çok huzurluyum bugün. İnşallah iki takım için de hayırlısı olur, çok içten söylüyorum, inşallah Galatasaray da şampiyon olur" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izlediğinizde özellikle 2. yarı sayısını hatırlayamadığım kadar pozisyonda rakibine pas attı. Kırmızı görmek içinde ayrı bir uğraşı vardı. Yanal oyundan almasa Trabzonun yenmesi mümkün değildi. Böyle adamların takımdan yollanması lazım.
    Cevapla