Trabzonspor'a ırkçılık suçlaması!

Yeni af gelen Constant'ın avukatının; ırkçılık ve adam kayırmaktan dolayı Fırtına'yı FIFA'ya şikayet etmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Trabzonspor'a ırkçılık suçlaması!
Trabzonspor'a ırkçılık suçlaması!
GİRİŞ 04.04.2015 10:45 GÜNCELLEME 04.04.2015 12:22

Trabzon, 27 yaşındaki yıldızın A takımla yapılan idmanlara katılabileceğini açıklarken, olayın perde arkasından bir kriz daha çıktı. 1 aydır kadro dışı olan Kevin Constant'ın durumu avukatına bildirdiği öğrenildi. Konuyu araştıran avukatın; ırkçılıktan, adam kayırmadan ve başkalarına izin verilip Constant'a kısıtlama getirilmesinden dolayı Trabzon'u FIFA'ya şikayet etmeye hazırlandığı bildirildi.

YÖNETİM SAVUNMAYA GEÇTİ

Ancak bunu duyan Constant'ı affeden yönetimin, avukatı ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. "Olay sandığınız gibi değil. Kesinlikle ırkçılık yok. Constant izinsiz Batum'a gittiği için kadro dışı kaldı" diyen Bordo-Mavili kurmayların, avukatı görüşmek için Trabzon'a çağırdığı belirtildi. Her iki tarafın pazartesi günü bir araya geleceği ve Constant konusunda görüşeceği öğrenildi.

BU NASIL AF?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz gün teknik direktör Ersun Yanal’la bir görüşme yapmış daha sonra da Kevin Constant’a af çıkmıştı... Dünden itibaren A takımla çalışmalara başlaması beklenen Gineli yıldız, yine kendisine verilen program doğrultusunda ayrı bir sahada idman yaptı. Constant, avukatla yapılacak görüşmeye, yani pazartesi gününe kadar yalnız başına çalışmalarını sürdürecek.