Hacıosmanoğlu umut tazeledi! Gelecek sezon...

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Önümüzdeki sene fırtına gibi bir Trabzonspor başlayacak" dedi.

Hacıosmanoğlu umut tazeledi! Gelecek sezon...
Hacıosmanoğlu umut tazeledi! Gelecek sezon...
GİRİŞ 31.03.2015 17:27 GÜNCELLEME 31.03.2015 17:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde geçen hafta olağan genel kurulda göreve başlayan Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Burada yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Hacıosmanoğlu, "Zor bir görev, bunlar kutsal görevler. Namuslu, ilkeli, ahlaklı bir şekilde yapmayı Cenab-ı Allah size nasip etsin" dedi.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un son 2 sezonda Avrupa'da başarılı sonuçlar aldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ben de hazmedemiyorum"

Hacıosmanoğlu, kendisinin de bu kulüben bir taraftarı olduğuna vurgu yaparak, "Ligde 43 puanda olmasını ben de hazmedemiyorum ki. Hazmedememek, eleştirmek farklı bir şey ama haksızlık yapmak başka bir şey. Yukarıda Allah var, yazık günah değil mi? Takımın kalecisi sakatlandı, olmayacak goller yedi. Onur ile 4 gol yedik sonra 8 haftada 22 gol yedik" dedi.

"Fırtına gibi bir Trabzonspor"

Hacıosmanoğlu, takımda futbolcuların karakterli oyuncular olduğunu anlatarak, bunun "iskelet" bir takım olduğunu söyledi.

Eksik mevkilere 4-5 oyuncu alınması halinde gelecek yıl bu takımı kimsenin tutamayacağını vurgulayan Hacıosmanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Bu, nasip işidir, Cenab-ı Allah başkanlığı nasip etti, süresini de o tayin edecek. Bu kadro kendi iskeletini ortaya koydu. Hem sahadaki becerisiyle hem de karakter yapısıyla bunu yaptı. Eksikler giderildiğinde önümüzde sene bu takım ligde çok iş yapacak. Hocamızın zaten kadro kurmadaki becerisini söylememeye gerek yok. 2011' de şampiyon olan kadronun temellerini o atmıştı, o hazırlamıştı. Yine aynı şekilde çalışıyor, Cenab-ı Allah nasip ederse önümüzdeki sene fırtına gibi bir Trabzonspor başlayacak. Bu seneden de umudumuzu kesmedik. 9 hafta var, çok şey değişir."

Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ile görüşeceği şeklinde basında çıkan haberlere ilişkin Yanal'la devamlı görüştüklerini belirtti.

YORUMLAR 4
  • taner kayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi bakalım baskan sonuna kadar arkandayız hayırlısı
    Cevapla
  • tebeşir 8 yıl önce Şikayet Et
    başka şeylerine laf söylenebilir, ama transfer hususunda işini bilen bir adam.
    Cevapla
  • tiger 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamıda futboldan uzaklaştırın. Toplumda fitne fesat yaratan koca bir şehre kin nefret beslleten başka takım taraftarlarına kin tohumları eken bu beceriksiz kabadayı kılıklı adamı futboldan men edin. Artık toplum üzerine trbünlere oynayan adamları yasaklayın
    Cevapla
  • hadi bakalım 8 yıl önce Şikayet Et
    neyimiz var neyimiz yok siğortalatalım mı başkan... Fırtına bu neticede. sen ve kılıçdaroğlu olmazsa olmazı bu ülkenin
    Cevapla