Trabzon'u karıştıran fotoğraf! Ersun Yanal...

Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal milli arada yurt dışına çıkmış, transfer sürecine dair ilk somut çalışmalarını yapmıştı.

Trabzon'u karıştıran fotoğraf! Ersun Yanal...
Trabzon'u karıştıran fotoğraf! Ersun Yanal...
GİRİŞ 31.03.2015 11:07 GÜNCELLEME 31.03.2015 11:07

Ersun Yanal’ın temaslarında kendisine kulübün eski CEO’su Burak Gürdal’ın da eşlik ettiği iddia edilmiş, bu haberler Gürdal tarafından, “Tamamen dedikodu” diyerek yalanlanmıştı.

“Ersun hocamla Prag’ta alışverişte”

Gürdal’ın ‘dedikodu’ dediği konu bile Trabzon’da ses ve eleştirileri beraberinde getirirken, sosyal paylaşım platformu instagramda kullandığı bir fotoğraf ise ortalığı karıştırdı. O fotoğrafta Ersun Yanal menajer Metin Korkmaz ile birlikte görülüyor ve “Ersun hocamla Prag’ta alışverişte” notu yer alıyor. 

Tolgay transferindeki fiyasko...

Trabzonspor’un Tolgay transferinde de rol oynayan ve “İş bitti” mesajıyla Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal’ı Almanya’ya çağıran Korkmaz, sonrasında genç yıldızın Beşiktaş’a gitmesiyle başta İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere ciddi tepki toplamıştı. 

Yine bir transferde birlikteler

Ersun Yanal ve Metin Korkmaz’ın yine bir transfer periyodunda birlikte hareket etmesi ve ‘gizli’ olarak kabul edilen temasları yer-zaman belirterek paylaşması yine tepkileri beraberinde getirdi. Yanal’ın da konuyla ilgili olarak yönetim tarafından ciddi şekilde uyarılması bekleniyor.