Trabzon basını bu kez övgü yağdırdı!

Trabzonspor’u Gaziantepspor yenilgisi sonrasında eleştiren yerel gazeteler, Akhisar Belediye galibiyetinin ardından takıma övgüler yağdırdı.

Trabzon basını bu kez övgü yağdırdı!
Trabzon basını bu kez övgü yağdırdı!
GİRİŞ 23.03.2015 14:29 GÜNCELLEME 23.03.2015 14:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sahasında Akhisar Belediyespor’u 2-0 yenerek umutlarını tazeleyen ve taraftarıyla barışan Trabzonspor’un yüzünü bu sezon Avni Aker’de topladığı puanlar güldürdü.

1 KEZ KAYBETTİ

Trabzonspor bu sezon sahasında oynadığı 13 maçta bir mağlubiyet alarak iç sahada ligin en başarılı ikinci takımı oldu. Bordo - mavililer, Avni Aker’de sadece Eskişehirspor’a 4-1 mağlup oldu, Gaziantep, Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile berabere kaldı. Sahasında sadece 9 puan kaybeden ve 30 puan toplayan bordo - mavililer, dış sahada ise 12 maçta sadece 2 galibiyet aldı, tam 23 puan kaybetti.

Trabzonspor, evinde ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçı da kazanma başarısı gösterdi. Trabzonspor’un bu sezon sahasında oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-0, Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-1, Trabzonspor-Mersin İY: 3-1, Trabzonspor-Gaziantep: 4-4, Trabzonspor-Torku Konya: 3-2, Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-1, Trabzonspor-Ç. Rize: 3-2, Trabzonspor-Eskişehir: 1-4, Trabzonspor-M.Sivasspor: 3-1, Trabzonspor-K.Erciyes: 2-1, Trabzonspor-Başakşehir: 3-2, Trabzonspor-Karabükspor: 3-2, Trabzonspor-Akhisar Belediye: 2-0.

AVNİ AKER’DE GOL OLDU YAĞDI

Trabzonspor, 25’inci hafta itibarıyla da sahasında en fazla gol atan takım ünvanına sahip oldu. Bu sezon Avni Aker’de oynadığı 13 maçta sadece Fenerbahçe karşısında gol kaydedemeyen bordo - mavililer, toplam 32 golü rakip filelere gönderdi. Böylece Trabzonspor sahasında maç başına 2.45’lik bir gol ortalaması yakaladı. Karadeniz ekibi, deplasmandaki 12 maçta ise 16 gol kaydetti, sadece 1.3’lük bir ortalama tutturdu.

YEREL BASIN: EVİM ŞAHANE

Trabzonspor’a Gaziantepspor yenilgisinin ardından sert eleştirilen getiren yerel gazeteler, Akhisar Belediye galibiyetinin ardından takıma övgüler yağdırdı. Son Nokta Gazetesi, “Evim şahane! Deplasmanda kabus gören Fırtına, Avni Aker’in kralı”, Karadeniz Gazetesi, “Trabzon’da Oscar’lık Deniz patlaması”, Günebakış Gazetesi, “Avrupa’ya marş marş”, Karadeniz’in Sesi Gazetesi, “Yıkılmaz kale Avni Aker”, Taka Gazetesi, “Düştüğü yerden kalktı”, Kuzey Ekspres Gazetesi ise, “Evim evim güzel evim” başlıklarıyla okuyucularına galibiyeti duyurdu.

YORUMLAR 2
  • FB'li 9 yıl önce Şikayet Et
    Bize her yer trapzon...Dua edinde sahanızda Fenerle maçınız yok.
    Cevapla
  • benn 9 yıl önce Şikayet Et
    yenince iyi yenilince kötü.. oh ne aala.. yense de yenilse de destek olmak lazım..
    Cevapla