Trabzon'da o isim nihayet kadroda!

Fırtına hazırlıklarını tamamladı, Mersin'e 5 önemli eksikle hareket etti. Waris uzun süre sonra ilk kez kadroda kendine yer buldu.

Trabzon'da o isim nihayet kadroda!
Trabzon'da o isim nihayet kadroda!
GİRİŞ 09.03.2015 10:19 GÜNCELLEME 09.03.2015 11:40

Deplasman fobisini kırma hesapları yapan Trabzonspor,Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamlayarak saat 14.00’te yola çıktı. Önce uçakla Adana’ya, ardından da karayoluyla Mersin’e geçen Bordo-Mavili ekipte, kart cezalısı Aytaç ile sakatlıkları devam eden Onur, Yatabare, Yusuf, Belkalemve Ersun Yanal tarafından bir süredir antrenmanlara kadroya alınmayan Constant Mersin’e götürülmedi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Waris kadroya girmeyi başardı. Bordo- Mavili takımın havaalanına gelişi sırasında ise Trabzonspor taraftarları futbolcularla fotoğraf çektirirken, bazı yöneticiler de takımla birlikte Mersin’e gitti.

Katar’a mı gidiyor?

Trabzonspor’un 6 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle kadrosuna kattığı fakat istenilen randımanın alınamadığı Waris’e Katar’dan talip çıktı. İddialara göre Bordo-Mavili ekip, sezon sonu Waris için Katar’ın zengin bir kulübüyle söz kesti. Transferin gerçekleşmesi halinde Trabzonspor, Waris’ten 10 milyon Euro’ya yakın gelir elde etmiş olacak.