Yanal istifasını verdi mi? İlk kez konuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, istifa ettiği ve yönetimin bunu kabul etmediği yönünde çıkar haberlerle ilgili konuştu.

Yanal istifasını verdi mi? İlk kez konuştu
Yanal istifasını verdi mi? İlk kez konuştu
GİRİŞ 25.02.2015 20:00 GÜNCELLEME 25.02.2015 20:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam deplasmanda Napoli ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ve oyuncu Özer Hurmacı maçın oynanacağı San Paolo Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

"Kendi liginde Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren, zirveye oynayan formda bir Napoli takımıyla karşılaşacağız. İlk maçta farklı bir skorla kazandılar. Bu maçta çok erken yediğimiz bir golle bu skoru rakibe vermiş olduk. Bu, gücümüzün olmadığı, gücümüzü gösteremediğimiz bir karşılaşmaydı. 11 oyuncumuzdan eksik olarak çıktık. Bu maçta da bize sadece iki oyuncumuz katıldı. Sezon başından bu yana süregelen süreçte özellikle bazı oyuncularımızdan faydalanamadık. Afrika Kupası ve sakatlıklar kadro yapımızda problem oluşturdu. Yarınki maç bizim için önemli bir prestij maçı olacak. Yarınki mücadelemiz de prestijimizi yeniden geri almak için olacak. Bizim mücadele gücümüz asla ilk maçtaki güç değildi. Yarınki maçta da mücadelemizin üst seviyede olacağını düşünüyorum."

İstifa ettiği haberlerini değerlendirdi

Ersun Yanal, istifa ettiği ve yönetimin bunu kabul etmediği yönünde çıkan haberlerle ilgili bir soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı:

"Medya hayatımızda önem taşıyan önemli pozisyona sahip. Medyanın bugün yüklendiği yükümlülük bilgilendirme ve bunu doğru biçimde yapmaktır. Maalesef benim bile haberim olmadı. Başkanın hiç haberi olmadı. Saçma bir haber gündeme gelmiştir. Medyanın görevi manüplasyon yapmak değil, kamuoyunu yönlendirmek değil, bilgilendirmektir. Maalesef özellikle spor medyasının bir kısmı bu türlü asparagas haberlerle, kamuoyunu yönlendirme ve biçimlendirme yoluna gitmektedir. Bizler de maalesef elimiz kolumuz bağlı, hiçbir şey yapmadan sadece gülerek izlemekteyiz."

YORUMLAR 3
  • fatsalı 9 yıl önce Şikayet Et
    hiç gelmemeliydı ersundan türkiyede çok var
    Cevapla
  • oflu 9 yıl önce Şikayet Et
    cok geckaldı biranönce butakımdan defolupgitmeli
    Cevapla
  • Hasan Baba 9 yıl önce Şikayet Et
    yani
    Cevapla