Ersun Yanal açıkladı: Yollarımızı ayırdık!

Trabzonspor teknik direktoru Ersun Yanal, kaleci Fatih Öztürk'le artık takımda yer almak istememesi nedeniyle yolların ayrıldığını söyledi.

Ersun Yanal açıkladı: Yollarımızı ayırdık!
Ersun Yanal açıkladı: Yollarımızı ayırdık!
GİRİŞ 17.02.2015 14:47 GÜNCELLEME 17.02.2015 14:47

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi.
 
Görevde olduğu yaklaşık 80 günde 20'nin üzerinde maç oynadıklarını hatırlatan Yanal, "Sakatlıklar ve Afrika Kupası bizi çok etkiledi. Bazı antrenmanlarda 10 kişi çalıştık. Ara transfer döneminden sonra UEFA listesine Erkan Zengin, Hakan Arıkan ve Özer Hurmacı'yı dahil ettik. Şu anda Napoli maçında sahaya sürebileceğimiz 14 oyuncu var. Eğer Bosingwa'da tam hazır olursa bu sayı 15 olacak. Sakatlıklar ve UEFA kriterleri nedeniyle bu sayının üzerine çıkamıyoruz. Ancak bunu mazeret olarak söylemiyorum. Çıkıp kazanmak adına gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz" diye konuştu.
 
FATİH ÖZTÜRK BASKIYA DAYANAMADI VE GİTMEK İSTEDİ

Yanal, kaleci Onur'un sakatlanmasının ardından Fatih Öztürk'ün kaleyi devraldığını da hatırlatarak, "Fatih, 3-3 sona eren Bursaspor maçının ardından, yapamadığını, baskıyı kaldıramayacağını, taraftara kendisini sevdiremediğini, bu ortama daha fazla dayanamayacağını belirterek oynamak istemediğini bize iletti. Göreve geldiğimde, Fatih'e 'Sezon sonuna kadar birlikteyiz' demiştim. Ama ayrılmak isteyince Hakan Arıkan'ı transfer ettik. Hakan bildiğimiz, tanıdığımız bir oyuncu ve katkısı da ortada" ifadesini kullandı.

KAYNAK: DHA